085-1308791

Rijbewijskeuring Den Haag Noord

Weissenbruchstraat 41
2596 GB Den Haag

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Keuringsarts rijbewijs Den Haag Noord

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Den Haag Noord

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Wil je graag je rijbewijs verlengen in Den Haag Noord? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Keuringsarts Rijbewijs Den Haag Noord

Ben je 75 jaar of ouder, heb je een gewijzigde gezondheidssituatie of wil je rijbewijs C of D halen? Dan is het verplicht om een rijbewijskeuring te ondergaan. Ben je zoek naar een locatie in Den Haag Noord? Maak dan snel een afspraak via de website.

Wie moet een rijbewijskeuring ondergaan?

Een rijbewijskeuring is in het leven geroepen om de verkeersveiligheid van iedere verkeersdeelnemer te kunnen waarborgen. Voor bepaalde doelgroepen is er daarom de plicht om een rijbewijskeuring te ondergaan voor de aanvraag of vernieuwing van het rijbewijs. Het kan namelijk zijn dat je een bepaalde aandoening hebt waardoor je rijgeschiktheid negatief wordt beïnvloed. Iedereen die een gewijzigde gezondheidssituatie heeft, zal zich moeten laten keuren. Heb je bijvoorbeeld een beroerte gehad of een epileptische aanval, dan zal je het CBR hierover moeten informeren en een rijbewijskeuring doen.

Ook voor alle personen van 75 jaar of ouder is het verplicht om zich te laten keuren voor de aanvraag van een vernieuwd rijbewijs en alle chauffeurs die voor rijbewijs C (vrachtwagen) of D (autobus) gaan. Twijfel je of je een rijbewijskeuring nodig hebt? Informeer dan bij Rijbewijskeuring Holland of het nodig is in jouw situatie.

Wat houdt een rijbewijskeuring in?

Tijdens een rijbewijskeuring in Den Haag wordt er getest op verschillende gebieden. Zo wordt er bijvoorbeeld een oogtest gedaan om het gezichtsvermogen te kunnen beoordelen. Ook wordt de bloeddruk gemeten en een urineonderzoek gedaan. De vooraf ingevulde gezondheidsverklaring wordt besproken net als je medische voorgeschiedenis. Zo kan de keuringsarts een goede beoordeling maken en deze informatie in een keuringsverslag naar de medisch adviseur van het CBR sturen.

Daarna wordt er bekeken of er nog aanvullende onderzoeken nodig zijn, zoals een onderzoek door de uroloog, oogarts of psychiater. Vervolgens worden alle gegevens geanalyseerd en wordt er bepaald of je rijgeschiktheid voldoende is om veilig aan het verkeer deel te mogen deelnemen.

Waar bestaat de medische rijbewijskeuring uit?

De medische rijbewijskeuring bij Keuringsarts Rijbewijs Den Haag wordt uitgevoerd door gecertificeerde en gespecialiseerde rijbewijskeuringsartsen. Het is van belang dat iedere chauffeur op de Nederlandse wegen zelfstandig en veilig, zijn of haar voertuig bestuurt. Het CBR wil daarom kunnen beoordelen of u daartoe in staat bent en daarvoor is de medische rijbewijskeuring ingevoerd. De Keuringsarts CBR Den Haag zal een algemeen medisch onderzoek uitvoeren en eventuele gezondheidsrisico’s in een medisch rapport vastleggen. De rijbewijskeuring bestaat onder andere uit:

* Algemeen gezondheidsonderzoek;
* Testen van uw ogen;
* Bloeddruk meten;
* Urine onderzoeken;
* Lichamelijk onderzoek, wanneer de keuringsarts dit nodig acht.

Welke keuringslocatie moet ik kiezen voor mijn Rijbewijskeuring?

U kunt bij Rijbewijskeuring Holland op onze locatie in Den Haag terecht voor alle soorten rijbewijskeuringen. Of u nu in de buurt van onze praktijklocatie Rijbewijskeuring Den Haag in Kerkentuinen en Zichtburg woont, of in een andere Haagse wijk als het Centrum, Kijkduin, Loosduinen, Laakkwartier, de Schilderwijk of de Uithof. U kunt voor alle rijbewijskeuringen (op afspraak) terecht op de locatie Rijbewijskeuring Den Haag aan de Weissenbruchstraat 41
Als in de omgeving van Den Haag woont, in Scheveningen, Leiden, Zoetermeer of in Rotterdam woont dan kunt u ook eenvoudig een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Den Haag. U kunt hier direct online een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs Den Haag maken.

Adres Rijbewijskeuring Den Haag Noord
Weissenbruchstraat 41
2596 GB Den Haag

De Keuringsarts Rijbewijs Den Haag Noord bevindt zich in Benoordenhout. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en binnen 5 minuten te bereiken vanaf de A4 of A12. Ook met het openbaar vervoer kunt u Keuringsarts Rijbewijs Den Haag simpel bereiken. Bushalte Weissenbruchstraat (bus 20 en 29), ligt bijna voor de deur. Vanaf Den Haag Centraal is het een kleine 10 minuten met de bus naar de Weissenbruchstraat.

Kies zelf de keuringslocatie die u het beste uitkomt

Rijbewijskeuring Holland heeft verschillende keuringslocaties in Zuid Holland. Naast onze twee keuringslocaties in Den Haag hebben wij ook vestigingen in Capelle aan de IJssel, Leiden, Leidschendam, Dordrecht, Rotterdam (2 locaties), Westland (Monster) en Zoetermeer. Komen de keuringsdata of -tijdstippen van de Keuringsarts Den Haag u niet uit, dan bent u van harte welkom op één van de andere vestigingen van Rijbewijskeuring in Zuid Holland of elders in Nederland. Check de data en maak direct online een rijbewijskeuring afspraak!

Elke week rijbewijskeuringen in Den Haag

Regel direct online een afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Den Haag Noord. De keuringsarts rijbewijs CBR Den Haag is iedere week aanwezig voor rijbewijskeuringen op onze praktijklocatie in Den Haag.

Kijk of u komende week nog een afspraak kunt maken bij Rijbewijskeuring Holland in Den Haag.

Is er geen plek of kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Maak dan een afspraak op een later moment. Mocht u nog vragen hebben, of maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ons natuurlijk ook gewoon even bellen. Of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1204 beoordelingen
powered by Google
js_loader