Keuringsarts Rijbewijs Tilburg

Rijbewijskeuring
Tilburg

De praktijkruimte van Rijbewijskeuring Holland bevindt zich in het gebouw de Zwarte Zwaan aan de Saal van Zwanenbergweg 11, Tilburg. Deze locatie is goed bereikbaar voor Tilburg en andere gemeenten in de buurt van Tilburg. Wij voeren hier allerlei soorten medische rijbewijskeuringen uit, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop of bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer van Rijbewijskeuring Holland, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Tilburg

Adres

Kom voor uw Rijbewijskeuring door de Keuringsarts Tilburg naar Rijbewijskeuring Holland aan de Saal van Zwanenbergweg 11, Tilburg.

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt GRATIS op terrein van het gebouw parkeren.

Auto

Door deze ligging is ons spreekuur zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Keuringsarts Rijbewijs Tilburg

Voor bestuurders is het van belang om veilig en verantwoord deel te nemen aan het verkeer. Dat is mogelijk als u geestelijk en lichamelijk gezond bent. Om erachter te komen of u veilig en verantwoord de weg op kan, is het voor sommige bestuurders verplicht om een rijbewijskeuring uit te laten voeren. Wanneer u dat laat doen, mag u zelfstandig in uw auto, bus of vrachtwagen blijven rijden zonder problemen.

Bij Rijbewijskeuring Holland bent u aan het juiste adres voor verschillende rijbewijskeuringen. Denk daarbij aan Rijbewijskeuring 75+, Medische Keuring Rijbewijs, Medische keuring Groot Rijbewijs, Taxipaskeuring, Touringcarchauffeurskeuring en Internistenkeuring. Heeft u één van deze keuringen nodig? Maak dan een afspraak bij onze praktijk in Tilburg. Dan zorgen wij ervoor dat u binnen no time geholpen wordt.

Bezoek onze praktijk in Tilburg

Woont u in of rondom Tilburg? Dan kunt u voor een rijbewijskeuring terecht bij ons bureau rijbewijskeuringen in Tilburg. Onze praktijk bevindt zich in het gebouw de Zwarte Zwaan, gelegen aan de Saal van Zwanenberg 11. De praktijk is goed bereikbaar en u kunt gratis op het terrein van het gebouw parkeren. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is ons keuringsbureau uitstekend bereikbaar.

Woont u niet in Tilburg zelf, maar in de omgeving van deze plaats? Zoals bijvoorbeeld in Breda, Gilze, Rijen, Goirle of Berkel-Enschot? Dan bent u ook van harte welkom op onze praktijk in Tilburg. Onze keuringsarts is één week per maand op maandag en dinsdag aanwezig voor het uitvoeren van rijbewijskeuringen. Als u snel gekeurd wilt worden en niet in de problemen wilt komen met het verlopen van een rijbewijs, is het verstandig om tijdig een afspraak te maken.

Is er geen plek meer op onze praktijk en wilt u snel gekeurd worden, maak dan een afspraak bij één van onze andere vestigingen. Heeft u echt haast met een rijbewijskeuring? Dan is het bij ons ook mogelijk om een spoedkeuring aan te vragen. Wij maken dan zo snel mogelijk tijd voor u vrij. Hier wordt wel een apart tarief voor gerekend.

75-plussers:

75-plus chauffeurs in Nederland dienen medisch gekeurd te worden wanneer zij hun rijbewijs willen verlengen. U dient tijdens de keuring een brief van het CBR (inclusief ZD-code) bij u te hebben. U dient een een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente). Nadat u deze verklaring heeft ingevuld, stuurt u deze op naar het CBR. U ontvangt een bericht van het CBR (incl. ZD-code). Zodra u dit bericht heeft ontvangen, kunt u direct online een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Tilburg.

Groot Rijbewijs Chauffeurs (C/D/E):

Als u een groot rijbewijs, oftewel rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus), wilt aanvragen of verlengen, dan bent u verplicht een medische rijbewijskeuring te ondergaan. De gecertificeerde keuringsartsen van Rijbewijskeuring Holland zijn hierin gespecialiseerd. Zorg dat u op tijd een afspraak maakt voor uw medische rijbewijskeuring groot (C/D/E). Ons advies is om deze afspraak minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te plannen.

Taxichauffeurs:

Taxichauffeurs in Nederland dienen in het bezit te zijn van een chauffeurskaart voor de boordcomputer (taxipas of BCT). De Taxipas wordt door de KIWA verstrekt. Voor de aanvraag of verlenging van een taxipas dient u verplicht medisch gekeurd te worden. Voor de Rijbewijskeuring Taxipas (KIWA) kunt natuurlijk ook terecht bij de Keuringsarts Rijbewijs Tilburg. Maak direct online een afspraak en zorg dat u de ingevulde gezondheidsverklaring meeneemt naar uw rijbewijskeuring Taxipas.

Touringcar en/of medibus Chauffeurs:

Touringcar/medibus-chauffeurs dienen bij indiensttreding, of als u zelfstandig gaat opereren, een verplichte medische rijbewijskeuring te ondergaan. Voor deze groep chauffeurs geldt ook een verplichte 5-jaarlijkse rijbewijskeuring. Gaat u aan de slag als touringcar chauffeur, of dient u binnenkort uw 5-jaarlijkse keuring te ondergaan? Boek dan direct online een afspraak voor uw medische rijbewijskeuring Touringcarchauffeurs (voorheen medibuspas) met onze Keuringsarts Tilburg.

Waar bestaat de medische rijbewijskeuring uit?

De medische rijbewijskeuring bij Keuringsarts Rijbewijs Tilburg wordt uitgevoerd door gecertificeerde en gespecialiseerde rijbewijskeuringsartsen. Het is van belang dat iedere chauffeur op de Nederlandse wegen zelfstandig en veilig, zijn of haar voertuig bestuurt. Het CBR wil daarom kunnen beoordelen of u daartoe in staat bent en daarvoor is de medische rijbewijskeuring ingevoerd. De Keuringsarts CBR Tilburg zal een algemeen medisch onderzoek uitvoeren en eventuele gezondheidsrisico’s in een medisch rapport vastleggen. De rijbewijskeuring bestaat onder andere uit:

  • Algemeen gezondheidsonderzoek
  • Testen van uw ogen
  • Bloeddruk meten
  • Urine onderzoeken
  • Lichamelijk onderzoek, wanneer de keuringsarts dit nodig acht.

Welke keuringslocatie moet ik kiezen voor mijn Rijbewijskeuring?

U kunt bij Rijbewijskeuring Holland op onze locatie in Tilburg terecht voor allerlei soorten rijbewijskeuringen. Of u nu in de buurt van onze praktijklocatie Rijbewijskeuring Tilburg woont, of het Oosten, Zuiden, Westen of Noorden van Tilburg, u kunt voor allerlei rijbewijskeuringen (op afspraak) terecht op de locatie Rijbewijskeuring Tilburg aan de Saal van Zwanenbergweg 11.
Als in de omgeving van Tilburg woont, zoals in Gilze, Rijen, Breda, Goirle of Berkel-Enschot dan kunt u ook eenvoudig een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Tilburg. U kunt hier direct online een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs maken.

 

Adres Rijbewijskeuring Tilburg
Saal van Zwanenbergweg 11
5026 RM Tilburg

De Keuringsarts Rijbewijs Tilburg bevindt zich buiten het centrum van Tilburg. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en binnen 5 minuten te bereiken vanaf de A58. U kunt gratis parkeren op het terrein het gebouw. Ook met het openbaar vervoer kunt u Keuringsarts Rijbewijs Tilburg simpel bereiken. Bushalte Het Laar Oost, van buslijn 8, ligt om de hoek van de praktijkruimte. Vanaf station Tilburg is het een kleine 20 minuten met de bus naar de Saal van Zwanenbergweg.

Kies zelf de keuringslocatie die u het beste uitkomt

Rijbewijskeuring Holland heeft verschillende keuringslocaties in Noord-Brabant. Naast onze keuringslocatie in Tilburg hebben wij ook vestigingen in Eindhoven, Helmond en Oss. Komen de keuringsdata of -tijdstippen van de Keuringsarts Tilburg u niet uit, dan bent u van harte welkom op één van de andere vestigingen van Rijbewijskeuring in Noord-Brabant of elders in Nederland. Check de data en maak direct online een rijbewijskeuring afspraak!

Rijbewijskeuring Tilburg twee keer per maand aanwezig

Regel direct online een afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Tilburg. De keuringsarts rijbewijs CBR Tilburg is één keer per twee weken op maandag aanwezig voor rijbewijskeuringen op onze praktijklocatie in Tilburg. Kijk of u komende week nog een afspraak kunt maken bij Rijbewijskeuring Holland in Tilburg. Is er geen plek of kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Maak dan een afspraak op een later moment. 

Mocht u nog vragen hebben, of maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ons natuurlijk ook gewoon even bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken. U kunt ook uw eigen telefoonnummer achterlaten in het contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.