Keuringsarts rijbewijs Breda

Rijbewijskeuring Breda

De praktijk van Rijbewijskeuring Holland in Breda bevindt zich op de Paardeweide 3 in Breda Noord.

Rijbewijskeuring Breda is goed bereikbaar voor iedereen die in Breda en omgeving woont of werkt.

Wij voeren hier om de week alle soorten rijbewijskeuringen uit. Maak direct online een afspraak en ga snel weer veilig op pad.

Maak direct een afspraak via onderstaande knop, of bel naar 085-1308791. Dit is een algemeen afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Breda

Adres

In Breda kunt u ons vinden aan de Paardeweide 3 LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt gratis voor de deur parkeren

Auto

De locatie bevindt zich op 5 minuten rijafstand van zowel de snelweg A16 (Rotterdam / Antwerpen) als de snelweg A59 (‘s- Hertogenbosch / Utrecht).

Ook met het openbaar vervoer is dit Business Point uitstekend bereikbaar. Op 5 minuten lopen bevind zich een bushalte (Donk), waar ieder kwartier een bus vertrekt. Naar het station Breda Centrum is het 11 minuten rijden en naar het station Breda Prinsenbeek is het 6 minuten met de bus.

Rijbewijskeuring Breda

75+:

Ouderen 75-plussers dienen, wanneer zij hun rijbewijs willen verlengen, een verplichte medische keuring te ondergaan. U heeft hiervoor een gezondheidsverklaring incl. ZD codes van het CBR nodig en mee te nemen naar de keuring bij Rijbewijskeuring Breda. U dient dit zelf te regelen. Na ontvangst van de brief van het CBR, kunt u meteen een afspraak maken met de Keuringsarts Rijbewijs Breda.

De medische rijbewijskeuring?

75-plussers en vrachtwagen-, bus-, en touringcarchauffeurs dienen om de zoveel jaar medisch gekeurd te worden. Maar ook als uw gezondheidstoestand wijzigt, kan het zijn dat u verplicht medisch moet worden gekeurd.

Zoek uit of u een gezondheidsverklaring bij het CBR moet indienen? Is uw antwoord bevestigend? Vraag dan een gezondheidsverklaring aan bij het CBR (soms kan dit bij uw gemeente). Vul de verklaring in en stuur retour naar het CBR. Vervolgens wordt deze verklaring beoordeelt door het CBR en zij sturen u een bericht met de keuringsverslagen, inclusief de ZD-code(s). U kunt nu direct een afspraak maken met keuringsarts rijbewijs Breda. Hoeft u geen CBR bericht te regelen, vul dan de op u van toepassing zijnde gezondheidsverklaring in en maak direct online uw keuringsafspraak.

Groot Rijbewijs:

Vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en buschauffeurs (rijbewijs D) dienen verplicht een medische rijbewijskeuring te ondergaan bij de aanvraag of verlenging van hun Groot Rijbewijs. Zorg dat u op tijd start met deze aanvraag/verlengingsprocedure. Het algemeneadvies: minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw Groot Rijbewijs.

Taxichauffeurs:

Taxichauffeurs dienen in het bezit te zijn van een taxipas/chauffeurskaart. De KIWA geeft de taxipas/chauffeurskaart af. Bij de aanvraag en verlenging van deze taxipas dient u verplicht medisch gekeurd te worden. Zorg dat u de geneeskundige verklaring taxichauffeur ingevuld meebrengt naar uw Taxipaskeuring bij Rijbewijskeuring Breda.

Hoe ziet de rijbewijskeuring eruit?

Tijdens de rijbewijskeuring legt de keuringsarts Rijbewijskeuring Breda eventuele gezondheidsrisico’s vast in een medisch verslag. Dit verslag wordt beoordeeld door het CBR. Zij bepalen of uw rijbewijs kan worden verlengd. De medische keuring bestaat over het algemeen uit de volgende onderzoeken:

Bespreken van uw medische geschiedenis;
Ogen testen;
Bloeddruk meten;
Algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
Eventueel een lichamelijk onderzoek.

Rijbewijskeuring Breda
Paardeweide 3
4824 EH Breda

Rijbewijskeuring Breda is goed bereikbaar met de auto vanaf de A16 (Rotterdam/Antwerpen) en de A59 (‘s-Hertogenbosch/Utrecht). U kunt ook de bus nemen, lijn 4 vanaf station Breda Centrum of station Breda Prinsenbeek en stap uit bij bushalte Donk op loopafstand van Rijbewijskeuring Breda

U Kunt Zelf Uw Keuringslocatie Kiezen

Er is één keuringlocatie Rijbewijskeuring Holland in Breda. Deze praktijk ligt in het Noorden van Breda, maar ook als u in het centrum of in Breda Zuid woont, kunt u natuurlijk een afspraak boeken met keuringsarts rijbewijs Breda.
Ook wanneer u in de buurt van Breda woont kunt u een keuringsafspraak maken met Rijbewijskeuring Breda. Als u in Etten Leur, Rijen, Oosterhout, Zevenbergen of Gilze woont, kunt u gewoon naar ons in Breda komen.

Wij voeren overal in Nederland rijbewijskeuringen uit en al onze locaties goed bereikbaar. In Brabant kunt u terecht bij Rijbewijskeuring Holland in Bergen op Zoom, Eindhoven, Helmond, Oss, Roosendaal, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Maak direct online een afspraak op welke locatie van Rijbewijskeuring Holland dan ook.

Iedere 2 weken Rijbewijskeuringen in Breda

Om de maandag tussen 9:00 en 12:45 uur is de Keuringsarts Rijbewijs Breda aanwezig voor medische rijbewijskeuringen. U kunt nu direct een afspraak maken voor de volgende maandag. Kunt u niet? Boek online een keuringsafspraak op een andere datum. Mocht u nog vragen hebben? Of maakt u liever persoonlijk telefonisch een afspraak? Dat kan ook. Bel direct en laat uw telefoonnummer achter in ons contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.