085-1308791

KNAF keuring

Overzicht van deze dienst
KNAF Keuring

Bent u op zoek naar een KNAF keuring of medische verklaring?

De KNAF keuring is een officieel document, uitgegeven door een arts. Het bevestigt dat de houder geschikt is om deel te nemen aan autosportevenementen en is benodigd voor het aanvragen of verlengen van de KNAF licentie. In Nederland eisen autosportfederaties, racecircuits en verenigingen vaak KNAF verklaringen om diverse redenen. Deze cruciale verklaring wordt verstrekt door een deskundige keuringsarts. Hiermee wordt aangegeven dat de algehele gezondheid van de coureur geen belemmering vormt voor het deelnemen aan autosportactiviteiten.

Onze keuringsarts bestudeert uw aanvraag.

Bij de KNAF-keuring staat uw gezondheid centraal. Wij begrijpen dat elke gezondheidssituatie uniek is en daarom bieden wij dienstverlening op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften en de eisen die gesteld worden aan uw gezondheid.

Om ervoor te zorgen dat u de meest geschikte service krijgt, vragen wij u om in uw aanvraag aan te geven of een elektrocardiogram (ECG) nodig is. Na zorgvuldige analyse van uw aanvraag, beoordelen onze deskundige keuringsartsen uw documenten en verzoeken, waarna wij een offerte op maat sturen die aansluit bij uw KNAF-keuringsvereisten. Zo verzekeren wij een dienst die perfect op uw situatie aansluit.

Bij goedkeuring van de offerte plannen wij een consult bij een keuringsarts bij u in de buurt. Op deze manier kunt u snel en efficiënt uw KNAF-keuringspapieren verkrijgen. Wilt u vrijblijvend een aanvraag indienen? Dat kan via deze link.

 

Boek een afspraak voor uw medische keuring voor KNAF met de keuringsarts

Medische voorgeschiedenis – 

Onze keuringsartsen zullen uw medische achtergrond bespreken in het kader van de vereisten die gelden voor de keuring. Dit is van belang om ervoor te zorgen dat u fit genoeg bent om te kunnen rijden.

Anamnese –  De keuringsarts neemt een anamnese af om uw huidige gezondheidstoestand te beoordelen. Hierbij stellen zij u vragen om een volledig beeld te krijgen van uw gezondheid en eventuele risico’s te kunnen inschatten in het kader van de keuring. 

Lichamelijk onderzoek –  Uw vitale functies worden beoordeeld op relevante aspecten om eventuele gezondheidsproblemen tijdig op te sporen. Een ECG-resultaat kan nodig zijn om de veiligheid tijdens het rijden te waarborgen.

Eindbeoordeling – De arts bespreekt de resultaten met u, vult het benodigde document in en voorziet deze van een stempel of handtekening als bewijs van uw keuringsresultaat. Het ingevulde document kunt u uploaden in MijnKNAF om altijd toegang te hebben tot uw keuringsresultaat.

De KNAF-keuringsresultaten en bijbehorende medische verklaring.

Na de KNAF keuring bespreekt de arts samen met u de resultaten. Als u medisch geschikt bent om te sporten en aan alle vereisten voldoet, kunt u zorgeloos deelnemen. En u bent weer klaar om veilig het circuit spreekwoordelijk onveilig te maken! U krijgt een keuringsverslag met bedrijfsgegevens als bevestiging. Indien nodig, krijgt u een aangepast document, door ons ingevuld en ondertekend.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de keuring of medische verklaring verzorgd door Medische Keuring Holland, een divisie van Rijbewijskeuring Holland BV. De uitkomsten zijn gebaseerd op uw medische historie, anamnese en lichamelijk onderzoek, zonder extra tests zoals laboratoriumdiagnostiek, röntgendiagnostiek of ECG. De keuring verschaft een beeld van uw gezondheid en is doorgaans voldoende voor de beoogde doeleinden. Medische Keuring Holland en Rijbewijskeuring Holland BV zijn niet aansprakelijk voor schade of aansprakelijkheid die voortkomt uit de verstrekte informatie of diensten. Het gebruik van onze diensten geschiedt op eigen risico en verantwoordelijkheid van de cliënt.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader