085-1308791

Rijbewijskeuring Surinaams rijbewijs

Overzicht van deze dienst
Rijbewijskeuring Surinaams rijbewijs

Rijbewijskeuring Surinaams rijbewijs en het belang ervan.

Om het Surinaamse rijbewijs te verlengen, is een rijbewijskeuring Surinaams rijbewijs essentieel. Deze keuring is in het leven geroepen om bestuurders te onderwerpen aan een medische keuring, zodat eventuele gezondheidsproblemen tijdig aan het licht komen en er adequaat op geanticipeerd kan worden. De keuring vindt plaats buiten het CBR om, en de keurend arts beslist of de bestuurder gezond genoeg is om een personenauto te mogen besturen. Op de website van het Surinaamse consulaat generaal leest u hier meer over.

Uw aanvraag rijbewijskeuring Surinaams rijbewijs wordt beoordeeld door de keuringsarts.

Bij de verkrijging van een Surinaams rijbewijs en medische gezondheidsverklaringen is het cruciaal om op maat te werken. Bij ons begrijpen we dat elke situatie anders is, dus bieden we een persoonlijke aanpak om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Voordat u een afspraak maakt, beoordelen onze deskundige keuringsartsen zorgvuldig uw aanvraag en stellen ze een offerte op basis van de vereisten op. Accepteert u de offerte, dan plannen we een spreekuur bij u in de buurt. Dien vrijblijvend een aanvraag in via deze link.

U wordt uitgenodigd op het spreekuur bij de keuringsarts bij u in de buurt.

Via onze website voor onze actuele beschikbaarheid kunt u alle locaties en datums controleren waarop u een afspraak kunt plannen ten behoeve van uw rijbewijskeuring voor de verlenging van het Surinaams rijbewijs. Wij hebben locaties door heel Nederland en afspraak momenten op korte termijn. Zo bent u ervan verzekerd dat uw rijbewijs verlenging voor het Surinaamse rijbewijs geen vertraging oploopt.

Uw afspraak bij de keuringsarts.

Medische voorgeschiedenis – 

In het kader van de keuring en de gestelde vereisten, zal de keuringsarts uw medische voorgeschiedenis bespreken.

Anamnese – De keuringsarts stelt tijdens de anamnese vragen zodat uw actuele gezondheidssituatie beoordeeld kan worden.

Lichamelijk onderzoek – De keuringsarts beoordeelt uw fysieke gesteldheid, conditie en vitale functies relevant voor de keuring.

Eindbeoordeling –  De arts bespreekt met u de resultaten, verstrekt de medische verklaring en/of vult uw in te vullen document in.

Conclusies van de medische keuring.

Tijdens de rijbewijskeuring bespreken we samen de bevindingen. Als u voldoet aan alle vereisten, ontvangt u toestemming voor het verkrijgen of verlengen van uw rijbewijs. Een gedetailleerd keuringsrapport, met bedrijfsinformatie, bevestigt de uitgevoerde keuring. Daarnaast vullen en ondertekenen we, indien gewenst, een aangepaste medische gezondheidsverklaring in voor uw Surinaams rijbewijs. Indien aan de orde bespreken we ook eventuele gezondheidsadviezen die voortvloeien uit de keuring.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de keuring of medische verklaring verzorgd door Medische Keuring Holland, een divisie van Rijbewijskeuring Holland BV. De uitkomsten zijn gebaseerd op uw medische historie, anamnese en lichamelijk onderzoek, zonder extra tests zoals laboratoriumdiagnostiek, röntgendiagnostiek of ECG. De keuring verschaft een beeld van uw gezondheid en is doorgaans voldoende voor de beoogde doeleinden. Medische Keuring Holland en Rijbewijskeuring Holland BV zijn niet aansprakelijk voor schade of aansprakelijkheid die voortkomt uit de verstrekte informatie of diensten. Het gebruik van onze diensten geschiedt op eigen risico en verantwoordelijkheid van de cliënt.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
js_loader