085-1308791

Rijbewijskeuring Maastricht

Roserije 410
6228 DN Maastricht

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Keuringsarts Maastricht

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Maastricht

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Maastricht

Wil je graag je rijbewijs verlengen in Maastricht? Dat kan nu makkelijk en snel bij Rijbewijskeuring Holland.

Onze keuringsarts Maastricht zit aan de Roserije 410. Snel en makkelijk een afspraak voor je medische keuring voor je nieuwe rijbewijs.

Rijbewijs Verlengen in Maastricht

Wij hebben vele verschillende medische keuringen voor je rijbewijs. Of het nu gaat om het verlengen van je rijbewijs als je 75+ bent, of het verlengen van je Groot-Rijbewijs. Wij helpen je graag en snel met jouw rijbewijskeuring in Maastricht.

75-Plussers

Bent u 75 jaar of ouder? Dan is een rijbewijskeuring verplicht, wanneer u uw rijbewijs wilt verlengen. Voordat u een afspraak kunt maken met een keuringsarts rijbewijs Maastricht dient u een gezondheidsverklaring in te vullen en naar het CBR te sturen. Na ontvangst van het verslag (inclusief ZD codes) van het CBR, kunt u een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Maastricht maken. Breng het verslag mee naar uw medische keuring.

Chauffeurs met Groot Rijbewijs

Bent u vrachtwagen- of buschauffeur en wilt u uw rijbewijs C (vrachtwagen) of D (autobus) aanvragen of verlengen, dan is een medische rijbewijskeuring verplicht. Wij bij Rijbewijskeuring Holland zijn specialisten in dit soort keuringen en wij werken met gekwalificeerde rijbewijskeuring artsen. Zorg dat u uw medische keuring op tijd aanvraagt. Ons advies is minimaal 5 maanden voordat uw groot rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs

Taxichauffeurs dienen in het bezit te zijn van een chauffeurskaart. De KIWA geeft de chauffeurskaart taxi oftewel taxipas uit. Maak een afspraak met onze keuringsarts Rijbewijskeuring Maastricht en neem het ingevulde formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ mee naar de rijbewijskeuring.

Chauffeurs Touringcar (medibus)

Touringcarchauffeurs dienen iedere vijf jaar een verplichte medische rijbewijskeuring te ondergaan. Dit geldt voor zowel zelfstandig touringcarchauffeurs als chauffeurs die onder de CAO Besloten Busvervoer vallen. Als u in dienst treedt of op het moment dat u (zelfstandig) als touringcarchauffeur aan de slag gaat, is deze medische rijbewijskeuring is verplicht. Maak een afspraak met onze keuringsarts rijbewijs Maastricht.

Wat er gebeurt er bij de keuringsarts Rijbewijs Maastricht?

De keuringsarts rijbewijs Maastricht voert een medische rijbewijskeuring uit. Het CBR wil kunnen beoordelen of u in staat bent om zelfstandig en veilig een voertuig te besturen. De keuringsarts Rijbewijskeuring Holland zal aan de hand van het medische onderzoek een verslag opmaken en mogelijke risico’s met betrekking tot uw gezondheid vastleggen. De medische keuring rijbewijs bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Algemene medische voorgeschiedenis
  • Oogtesten
  • Bloeddrukmeting
  • Urineonderzoek
  • Indien nodig: een lichamelijk onderzoek

Bij Welke Keuringslocatie Moet Ik Een Afspraak Maken?

Alle rijbewijskeuringen vinden op één locatie van Rijbewijskeuring Holland in Maastricht plaats. Inwoners van Maastricht maar ook van buurgemeenten zoals bijvoorbeeld Rothem, Berg en Terblijt of Eijsden kunnen direct een afspraak maken bij Rijbewijskeuring Holland op onze Maastrichtse locatie bij het Buurtcentrum De Boeckel

Adres Rijbewijskeuring Maastricht
Buurtcentrum De Boeckel
Roserije 410
6228 DN Maastricht

Kies de locatie die het beste bij u past

Naast de locatie in Maastricht kunt u ook terecht bij de andere locaties van Rijbewijskeuring Holland in Noord en Zuid Limburg. Wanneer u niet op donderdag in Maastricht  kunt, dan zijn er andere opties op andere dagen op onze keuringslocaties in Sittard en Heerlen.

Maak een afspraak op donderdag bij Rijbewijskeuring Maastricht

Maak online een afspraak voor uw medische keuring voor het verlengen van je rijbewijs in Maastricht. Rijbewijskeuring Maastricht is aanwezig op afwisselend op de donderdagen tussen 13:00 uur en 16:00 uur.

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren. Zoek hier een geschikte datum en tijdstip en reserveer uw medische keuring.

Als u nog vragen heeft over het verlengen van uw rijbewijs in Maastricht, kijk dan eerst op onze Service- & Contactpagina of wanneer u liever telefonisch een afspraak wilt maken, dan kunt ons bellen.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1178 beoordelingen
powered by Google
js_loader