085-1308791

Rijbewijskeuring Amsterdam

Thomas R. Malthusstraat 1
1066 JR Amsterdam

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Keuringsarts Amsterdam

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

 • Ervaren en deskundige artsen
 • Binnen 1 werkweek gekeurd
 • Locaties door heel Nederland
 • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Amsterdam

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Amsterdam

Wil je je rijbewijs verlengen in Amsterdam? Dat kan. Wij hebben verschillende locaties in Amsterdam waar je rijbewijskeuring kan laten uitvoeren.

Onze keuringsarts rijbewijs Amsterdam heeft elke week spreekuur aan de Thomas R. Malthusstraat 1 in Amsterdam.

Maak nu een afspraak en kies jouw locatie, datum en tijd.

Rijbewijskeuring Amsterdam

Bent u ouder dan 75 jaar en moet uw rijbewijs binnenkort verlengd worden? Of wilt u een C- of D-rijbewijs aanvragen of verlengen? Dan is het verplicht om een medische keuring te ondergaan. Hiervoor zit u bij Rijbewijskeuring Holland goed. Bent u woonachtig in Amsterdam of in de omgeving van deze stad? Klop dan bij ons aan voor een keuringsmoment. U kunt terecht bij onze praktijk aan de Thomas R. Malthusstraat 1. Wacht niet te lang en maak een afspraak!

Waarom een medische keuring uitvoeren?

Met behulp van een medische keuring wordt door het CBR beoordeeld of u uw voertuig op een veilige en zelfstandige manier kunt besturen. Een medische keuring is noodzakelijk om eventuele gezondheidsrisico’s in kaart te brengen die mogelijk invloed hebben op uw rijstijl en het verkeer. De rijbewijskeuring die wij verrichten bestaat uit een algemeen gesprek over uw medische geschiedenis, het testen van de ogen, het meten van de bloeddruk, het checken van de urine en het uitvoeren van een algemeen lichamelijk onderzoek. Eventuele gezondheidsrisico’s die uit deze testen komen worden vastgelegd in een medisch verslag.

Welke medische keuringen voeren wij uit in Amsterdam?

Op zoek naar een partij voor een rijbewijskeuring in Amsterdam-Zuid? Bij Rijbewijskeuring Holland staan we voor u klaar. Wij verzorgen verschillende soorten rijbewijskeuringen:

Keuringsarts Amsterdam

Voor het verlengen van je rijbewijs in Amsterdam moet je een afspraak maken met onze keuringsarts.

Hij of zij zal een medische keuring voor je rijbewijs uitvoeren aan 1 van de locaties in Amsterdam.

75-Plussers

75-plussers dienen een verplichte medische keuring te ondergaan bij verlenging van hun rijbewijs. Voor de medische keuring met keuringsarts rijbewijs Amsterdam, dient u een verwijsbrief (met ZD-code) van het CBR mee te brengen. Deze dient u aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente), in te vullen en op te sturen naar het CBR. Zodra u een bericht van het CBR inclusief de ZD-codes heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken met de keuringsarts Rijbewijskeuring Amsterdam. Moet u last minute gekeurd worden? Dan is een spoedkeuring een mogelijkheid, zo kunt u zo snel mogelijk gekeurd worden.

Groot Rijbewijs Chauffeurs

Bij de aanvraag en verlenging van het Groot Rijbewijs, oftewel rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus), is een medische keuring verplicht. Rijbewijskeuring Holland werkt met gespecialiseerde keuringsartsen die gecertificeerd zijn voor deze keuringen. Zorg dat u uw rijbewijskeuring op tijd aanvraagt, ruim voordat uw Groot rijbewijs verloopt.

Moet u toch last minute gekeurd worden? Dan is een spoedkeuring ook mogelijk, zo kunt u zo snel mogelijk gekeurd worden en voorkomt u dat uw rijbewijs straks verloopt. Een spoedkeuring aanvragen is ook bij deze keuring een mogelijkheid. Moet u toch last minute gekeurd worden? Dan is een spoedkeuring ook mogelijk, zo kunt u zo snel mogelijk gekeurd worden en voorkomt u dat uw rijbewijs straks verloopt.

Taxichauffeurs

Taxichauffeurs in Nederland dienen in het bezit te zijn van chauffeurskaart of taxipas. Deze worden uitgegeven door het KIWA. Maak een afspraak met de keuringsarts Rijbewijskeuring Amsterdam voor de aanvraag of verlenging van uw taxipas, en breng het ingevulde formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ mee naar uw keuringsafspraak.

Touringcar (Medibus) Chauffeurs

Gaat u aan de slag als Touringcar en/of Medibus chauffeur? Of valt u onder de CAO Besloten Busvervoer? Een vijfjaarlijkse medische keuring is verplicht. Deze medische rijbewijskeuring is ook verplicht bij indiensttreding, of zodra u gaat werken als touringcar(medibus) chauffeur. Maak direct online een afspraak voor uw medische keuring bij Rijbewijskeuring Amsterdam. Een spoedkeuring aanvragen is ook bij deze keuring een mogelijkheid.

Combikeuring

Heeft u meerdere keuringsverslagen gekregen van het CBR, of moet u naast uw taxipas- of touringcarchauffeurskeuring ook gekeurd worden voor het CBR? Dan is een combikeuring ook een mogelijkheid. Het invullen van meerdere keuringsverslagen is vaak meer werk voor de arts, daar is meer tijd voor nodig, waardoor een spoedkeuring bij een combikeuring geen mogelijkheid is.

Rijbewijs verlengen Amsterdam

Het CBR wil kunnen beoordelen of u uw voertuig veilig en zelfstandig kunt besturen en daarvoor is een medische keuring noodzakelijk. De gespecialiseerde keuringsarts van Rijbewijskeuring Amsterdam voert een standaard medisch onderzoek uit en eventuele gezondheidsrisico’s worden in een medisch verslag vastgelegd. De rijbewijskeuring bestaat over het algemeen uit:

 • Algemeen gesprek over uw medische geschiedenis
 • Ogen worden getest
 • Bloeddruk meten
 • Urine wordt gecheckt
 • Algemeen lichamelijk onderzoek (mogelijk)

Waarom een keuring bij Rijbewijskeuring Holland?

Benieuwd naar waarom een medische keuring bij Rijbewijskeuring Holland de juiste keuze is? Wij sommen hieronder aantal voordelen voor u op:
 • Geen lange wachttijden: u bent binnen één werkweek gekeurd
 • Deskundige keuringsartsen die u begeleiden bij het hele proces
 • De formulieren worden direct naar het CBR gestuurd
 • Keuringen op verschillende locaties in het land

Bij welke keuringslocatie kan ik terecht voor een afspraak?

In Amsterdam is er één keuringslocatie voor alle rijbewijskeuringen in Amsterdam. Waar u ook in Amsterdam woont, in het Centrum, Zuid-Oost of Noord, u kunt (op afspraak) altijd terecht bij Rijbewijskeuring Amsterdam bij onze praktijk aan de Thomas R. Malthusstraat 1.

Woont u niet in Amsterdam maar in de omgeving van Amsterdam? In Badhoevedorp, Amstelveen, Zaandam, Landsmeer of Abcoude? Dat is geen probleem. Ook u kunt een afspraak met onze keuringsarts in Amsterdam.

Rijbewijskeuring Amsterdam
Thomas R. Malthusstraat 1
1066JR Amsterdam

De praktijk van Rijbewijskeuring Amsterdam ligt centraal in Amsterdam Nieuw-West, zeker wanneer u met de auto vanaf de A4 en de A10 komt. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Pak bus 68 of 267 naar halte John M. Keynesplein. De praktijk ligt om de hoek. Station Henk Sneevlietweg ligt ook op loopafstand van Rijbewijskeuring Amsterdam.

U kunt zelf de keuringslocatie uitkiezen

Naast de praktijk in Amsterdam heeft Rijbewijskeuring Holland verschillende alternatieve keuringslocaties in Noord Holland. Komen de beschikbare dagen en/of tijden in Amsterdam u niet uit? Check dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen in Amstelveen, Alkmaar, Zaandam of Haarlem, of op één van de andere locaties elders in Nederland. Maak direct online een afspraak.

Maak een afspraak bij onze praktijk in Amsterdam

Wilt je je rijbewijs verlengen in Amsterdam? Wacht dan niet langer en maak een afspraak met ons bureau rijbewijskeuringen in Amsterdam-Zuid. Een afspraak is mogelijk wanneer u na het invullen van een gezondheidsverklaring van het CBR een verwijsbrief heeft ontvangen.

Plan een afspraak in via de online agenda of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 085-1308791. Vrijdag om de twee weken van 09:00 uur tot 13:45 uur voert onze keuringsarts medische keuringen uit op de praktijk. U hoeft hierdoor nooit lang te wachten op een afspraak!

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
js_loader