085-1308791

Rijbewijskeuring Rotterdam

Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Rotterdam

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Rotterdam

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Rotterdam

Wil je je rijbewijs verlengen in Rotterdam? Dat kan nu makkelijk en snel.

Maak een afspraak met onze keuringsarts rijbewijs Rotterdam aan de Corkstraat 46.

Op de woensdag en donderdag kan er een afspraak ingepland worden.

Ben je 75 jaar en wil je je rijbewijskeuring in Rotterdam? Wij helpen je graag.

 

Rijbewijs Verlengen in Rotterdam Noord

Onze keuringsarts rijbewijs Rotterdam is vaak aanwezig aan de Corkstraat 46 (dit is in het noorden van Rotterdam).

Ook kan je een afspraak maken in Rotterdam Zuid (Olympiaweg 4) en Rotterdam West (Tidemanstraat 80).

Is het tijd om uw rijbewijs te laten verlengen in Rotterdam?

Kies dan je eigen locatie. Bij het maken van de afspraak kan je de locatie.

 

Waarom een rijbewijskeuring in Rotterdam?

Voor iedereen die 75 jaar of ouder is geldt een wettelijke verplichting om bij verloop van het rijbewijs eerst een medische keuring te ondergaan voordat er een nieuw rijbewijs kan worden aangevraagd. Zo wordt ervoor gezorgd dat de verkeersveiligheid van u en andere weg deelnemers wordt gewaarborgd.

De keuring is ook verplicht indien uw gezondheidssituatie is veranderd, zelfs wanneer uw rijbewijs nog niet is verlopen. Bepaalde aandoeningen kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op de rijgeschiktheid. Met een verandering van de staat van gezond kunt u onder andere denken aan een psychose, epilepsie, een beroerte, ziekte van Parkinson of dementie. Het is van belang dat u verantwoord de weg op kunt zonder een gevaar te zijn voor uzelf of andere verkeersdeelnemers.

Niet alleen als u de 75 jaar heeft gepasseerd of een gewijzigde gezondheidssituatie heeft, maar ook als u beroepschauffeur bent of wilt worden en uw rijbewijs C (vrachtauto) of D (autobus) wilt halen of verlengen is een rijbewijskeuring nodig.

Wat komt er allemaal kijken bij de rijbewijskeuring in Rotterdam?

Het is aan te raden om een aantal maanden voor het verloop van uw rijbewijs bezig te gaan met de keuring voor het vernieuwen van het rijbewijs. Om te beginnen koopt u zelf een gezondheidsverklaring bij het CBR welke u meeneemt naar de keuring.

Wanneer u bij het bureau rijbewijskeuringen in Rotterdam Noord-West een afspraak heeft gemaakt voor de rijbewijskeuring, is het tijd voor de keuringsarts om het medisch onderzoek uit te voeren. Hierbij worden er verschillende aspecten van uw gezondheid onderzocht. Zo wordt ten eerste de medische voorgeschiedenis besproken aan de hand van de door u ingevulde gezondheidsverklaring. Vervolgens wordt de bloeddruk gemeten en wordt er een oog- en urinetest uitgevoerd. Indien de keuringsarts het nodig lijkt, wordt er nog verder lichamelijk onderzoek gedaan.

Hoe gaat de medische keuring?

Het CBR beoordeelt of bestuurders van voertuigen op de openbare weg in Nederland dit (nog) zelfstandig en veilig kunnen doen. Die beoordeling vindt plaats aan de hand van een medische rijbewijskeuring. Onze keuringartsen Rotterdam zijn gediplomeerde en gespecialiseerde rijbewijskeuringsartsen.

De keuringsarts rijbewijs Rotterdam zal een standaard medisch onderzoek uitvoeren en legt de waarnemingen vast in een medisch verslag voor het CBR. De rijbewijskeuring bestaat over het algemeen uit:

  • Algemene amnese
  • Ogen testen
  • Bloeddruk meten
  • Urine onderzoeken
  • Indien noodzakelijk geacht, een algemeen lichamelijk onderzoek

Kies je eigen keuringspraktijk

Rijbewijskeuring Holland heeft twee keuringslocaties in Rotterdam. Hier voeren onze keuringsartsen alle soorten rijbewijskeuringen uit. U kunt altijd een afspraak maken met Rijbewijskeuring Rotterdam. Het maakt niet of u nu vlak bij de keuringslocatie bij Rotterdam Airport woont, of in Rotterdam Centrum, Kralingen, Delfshaven of Charlois.

U kunt (op afspraak) altijd terecht op onze locatie aan de Corkstraat voor het verlengen van uw rijbewijs.

Woont u in een buurtgemeente of in de omgeving van Rotterdam? Bijvoorbeeld in Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zevenhuizen of Lekkerkerk? Geen probleem!

Maak direct een afspraak met de keuringsarts Rijbewijs Rotterdam. Woont u in Brielle, Oostvoorne, Hellevoetsluis, Oud Beijerland, of elders in Zuid Holland, en bent u op zoek naar een keuringsarts Rijbewijs? Ook u kunt direct online een afspraak met onze keuringsarts Rijbewijskeuring Rotterdam.

Locatie

Rijbewijskeuring Rotterdam
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

De praktijk van Rijbewijskeuring Rotterdam ligt in Noordwest Rotterdam, vlakbij Rotterdam Airport en is dus uitstekend bereikbaar per auto vanaf de A13, A20 en A16. U kunt er gratis parkeren. Als u met het openbaar vervoer komt, dan kunt u buslijn 42 pakken en uitstappen bij bushalte Vareseweg, Insbruckweg of Lyonweg. Vanaf al deze bushaltes is het een enkele minuten lopen naar Rijbewijskeuring Rotterdam.

 

Andere plekken in Zuid Holland

Naast onze keuringslocatie aan Rotterdam Corkstraat heeft Rijbewijskeuring Holland nog een aantal andere keuringslocaties in Zuid Holland. Komen de beschikbare dagen en/of tijden in Rotterdam u niet goed uit? Check dan de beschikbaarheid van onze keuringsartsen Rijbewijskeuring Holland in Den Haag, Dordrecht, Leiden, Leidschendam, Rotterdam Zuid, Westland (Monster), Zoetermeer, of elders in Nederland, en maak direct online een keuringsafspraak. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met auto en OV.

 

Iedere woensdag afspraken bij Rijbewijskeuring Rotterdam

Check direct of er deze woensdag tussen 14:00 en 17:45 uur plek is voor uw medische keuring door de Keuringsarts Rijbewijs Rotterdam.

Kunt u deze week niet op de nog beschikbare dagen en tijden? Reserveer dan alvast op een woensdag later deze maand, of volgende maand.

Mocht u nog vragen hebben over uw rijbewijskeuring Rotterdam? Of wilt u liever telefonisch een afspraak met ons maken? Bel ons dan rechtstreeks, of laat uw telefoonnummer achter in ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op voor het rijbewijs verlengen in Rotterdam.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1204 beoordelingen
powered by Google
js_loader