Internist
Rijbewijskeuring

Hoe maakt u een afspraak met de Internist Rijbewijskeuring?

U kunt direct een afspraak maken door op de onderstaande knop te drukken.

Kies uit één van deze vier locaties:

NH – Uitgeest, Vrijburglaan 45
NH – Amstelveen, Amsterdamseweg 182
ZH – Den Haag, Platinaweg 25Kies daarna voor: medische keuring door internist.

Waarmee kunnen wij u helpen?

U wilt uw rijbewijs vernieuwen en hiervoor bent u verwezen door het CBR naar een internist vanwege een medische aandoening. Bij Rijbewijskeuring Holland wordt voor u een verklaring opgemaakt door een onafhankelijk internist.

Redenen om een verklaring door een internist te laten opmaken:

  • U heeft Diabetes waarvoor u medicijnen gebruikt die een hypoglycemie kunnen veroorzaken
  • U bent bekend met een (zeer) hoge bloeddruk
  • U heeft een hypofyse tumor (gehad)
  • U heeft een nierziekte of ondergaat dialyse

Waar kan ik mij laten keuren?

Internistenkeuring Uitgeest:

Onze internist in Uitgeest is gevestigd in onze praktijkruimte in Uitgeest. Voor een internistenkeuring dient u geen afspraak te maken voor een reguliere medische keuring. Selecteer NH –Uitgeest, Vrijburglaan 45 (ALLEEN INTERNIST) voor het maken van een afspraak met onze internist.

Internistenkeuring Amstelveen:

Onze internistenspreekuur in Amstelveen vindt plaats bij fysiotherapiepraktijk FryskFysio. Voor een internistenkeuring dient u geen afspraak te maken voor een reguliere medische keuring. Selecteer NH – Amstelveen, Amsterdamseweg 182 (ALLEEN INTERNIST) voor het maken van een afspraak met onze internist. Daarnaast kunt u gratis parkeren  voor de deur.

Internistenkeuring Den Haag:

Onze internistenspreekuur in Den Haag is gevestigd aan de Platinaweg 25. Voor een internistenkeuring dient u geen afspraak te maken voor een reguliere medische keuring. Selecteer NH – Den Haag, Platinaweg 25 (ALLEEN INTERNIST) voor het maken van een afspraak met onze internist. Daarnaast kunt u gratis parkeren  achter het gebouw.

LET OP: de internistenkeuring kan alleen worden uitgevoerd worden door een internist. De internistenkeuring wordt enkel uitgevoerd op deze twee locaties!

LET OP: zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Wat zijn de kosten voor de keuring?

Voor het verlengen van uw rijbewijs zijn de kosten €175 incl. Btw. Dit bestaat uit directe tijd van 20 – 30 minuten en 15 minuten indirecte tijd voor verslaglegging.

Toelichting kosten: 

Het basistarief is door de Nederlandse zorgautoriteit vastgesteld.

De indirecte tijd (rapportage) is vastgesteld op 15 minuten en bedraagt € 50,78 excl BTW. De indirecte tijd heeft de arts nodig voor het maken van het verslag.

Directe tijd (persoonlijk contact) bedraagt per 15 minuten 50,78 excl BTW, directe tijd staat voor de tijd dat u bij de internist binnen bent. Omdat de directe tijd altijd langer duurt dan 15 minuten is het toegestaan een toeslag van max € 50,78 erbij op te tellen. (dus extra tijd tussen 1-15minuten een toeslag van 50,78 excl BTW)

In dat geval worden de kosten € 190,42 incl BTW.

Bij Rijbewijskeuring Holland betaalt u echter € 175 incl BTW.

Rug- of nekklachten? Donnerberg heeft de oplossing!

Gebruik: “Trade 10” voor 10% korting