085-1308791
Keuringsarts Rijbewijs Ede

Rijbewijskeuring Ede

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in Ede in het Businesspoint de Vallei aan de Galvanistraat 1.

Wij hebben hier een keer per twee weken een spreekuur, zo bent u snel aan de beurt!

Maak direct een afspraak via onderstaande knop, of bel naar 085-1308791. Dit is een algemeen afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Keuringsarts Vallei

Adres

In Ede kunt u ons vinden aan de Galvanistraat 1. Let op: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt GRATIS achter het gebouw parkeren.

Auto

De gunstige ligging van het spreekuur zorgt ervoor dat het zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is.

Rijbewijskeuring Ede

75+ ouderen:

Voor de verlenging van het rijbewijs dienen ouderen, 75-plussers, een verplichte algemene medische rijbewijskeuring te ondergaan. U zult zelf het initiatief moeten nemen en de correcte formulieren regelen. U dient hiervoor bij het CBR te zijn en uiteindelijk neemt het CBR ook de beslissing over de verlenging van uw rijbewijs, of niet. Zodra u een bericht van het CBR heeft ontvangen, met de essentiële ZD-codes, kunt u online een keuringsafspraak maken met Rijbewijskeuring Ede. Vergeet niet om het CBR-bericht met de ZD-codes mee te brengen naar uw keuring.

Medische rijbewijskeuring? Wat is dat?

Over het algemeen dienen 75-plussers en professionele chauffeurs (vrachtwagen-, bus-, taxichauffeurs) verplicht medisch gekeurd te worden bij bijvoorbeeld de aanvraag, vernieuwing of verlenging van hun rijbewijs. Wanneer er iets in uw gezondheidssituatie is veranderd, kan het zijn dat ook u een verplichte rijbewijskeuring zult moeten ondergaan.

Afhankelijk van uw situatie, zult u allereerst moeten nagaan of u medisch gekeurd dient te worden. Is dat het geval, dan zult u zelf de juiste (ingevulde) formulieren en de rijbewijskeuring moeten regelen. Ga na bij welke instantie u de op uw situatie van toepassing zijnde formulieren moet aanvragen en hoe de procedure verloopt. Zodra u de juiste (ingevulde) formulieren heeft ontvangen, kunt u direct een keuringsafspraak maken met Rijbewijskeuring Ede.

De keuringsarts Rijbewijskeuring Ede voert een algemeen medisch onderzoek uit.

Groot Rijbewijs (C en D):

Bus- (rijbewijs D) en vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) in Nederland dienen bij de aanvraag, vernieuwing of verlenging van hun groot rijbewijs, medische gekeurd te worden. De volledige procedure van het regelen van de juiste formulieren, het maken van afspraak voor de rijbewijskeuring en de beoordeling door het CBR, neemt over het algemeen nogal wat tijd in beslag. U dient alles zelf te regelen en het algemene advies is om minimaal 5 maanden van tevoren te starten. Na ontvangst van het verslag van het CBR kunt u direct online een afspraak met Rijbewijskeuring Ede.

Taxipaskeuring:

Bent u taxichauffeur? Dan bent u vast op de hoogte van het feit dat u, als Nederlandse taxichauffeur, in het bezit dient te zijn van de zogenaamde taxipas/chauffeurskaart. U dient de “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aan te vragen bij de KIWA. Na ontvangst van de formulieren van de KIWA, vult u de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in en u kunt direct een afspraak Taxipaskeuring bij Rijbewijskeuring Ede maken.

Wat doet de keuringsarts bij de keuring?

Bij een medische rijbewijskeuring zullen de gediplomeerde en gespecialiseerde keuringartsen van Rijbewijskeuring Holland aan de hand van een aantal algemene medische onderzoeken een rapport opstellen voor het CBR. Het CBR beoordeelt dit rapport en zal een beslissing nemen over de aanvraag, verlenging of vernieuwing van een rijbewijs.

Keuringsarts Rijbewijs Ede voert de volgende medische onderzoeken uit:

Gesprek over uw medische achtergrondgeschiedenis;
Oogtesten (kleuren, bijziendheid, verziendheid);
Bloeddrukmetingen;
Urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
Algemeen lichamelijk onderzoek, indien nodig.

Rijbewijskeuring Ede
Galvanistraat 1
6716 AE Ede

De praktijkruimte van Rijbewijskeuring Ede is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (OV). Met de auto is de praktijk goed bereikbaar vanaf de A12 (richting ziekenhuis Gelderse Vallei). Komt u met het openbaar vervoer? Bushalte Pascalstraat (lijn 85) ligt tegenover het Businesspoint de Vallei, waar Keuringsarts Rijbewijs Ede 2-wekelijks spreekuur houdt

Keuzevrijheid in Keuringslocatie

In Ede is onze praktijk de enige locatie voor de verschillende rijbewijskeuringen van Rijbewijskeuring Holland. Wanneer u inwoner bent van Ede, of in Ede werkt, dan is dit de perfecte plek voor uw rijbewijskeuring. Maar ook als u in de omgeving van Ede woont, in Wageningen, Renkum, Bennekom, of Rhenen, Opheusden of Kesteren, dan kunt u direct een afspraak maken bij Rijbewijskeuring Ede.

Rijbewijskeuring Holland heeft locaties door heel Nederland. Al onze keuringlocaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Mocht u niet kunnen op de openstaande data in Ede, dan is dat geen enkel probleem. U kunt bij al onze locaties terecht! Kijk voor een afspraak elders in Nederland en maak direct online een afspraak in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Venlo of Den Bosch. Rijbewijskeuring Holland heeft ook locaties in de buurt van Ede, zoals in Arnhem, Utrecht of Nijmegen.

2-wekelijks Spreekuur in Ede

Het spreekuur van Keuringsarts Rijbewijs Ede is iedere twee weken op maandag tussen 9:00 uur en 12:45 uur. U kunt nu direct een afspraak maken het spreekuur op de eerstkomende maandag. Is er geen plek? Of komen de beschikbare tijden u niet uit? Dan kunt u ook een keuringsafspraak op een andere datum. Heeft u nog vragen, of maakt u liever persoonlijk een afspraak met ons? Bel ons dan en laat u telefoonnummer achter. Of vul het contactformulier in en laat uw nummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
js_loader