Keuringsarts Rijbewijs Bergen op Zoom

Rijbewijskeuring Bergen op Zoom

De praktijk van Rijbewijskeuring Holland in Bergen op Zoom is gevestigd in de Suikerfabriek aan de Zuidzijde Haven 39a.

Deze locatie is goed bereikbaar voor iedereen die in Bergen op Zoom, of in de buurt van Bergen op Zoom, woont of werkt. Keuringsarts Rijbewijs Bergen op Zoom is iedere twee weken beschikbaar voor medische rijbewijskeuringen.

U kunt nu direct online een afspraak, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

Maak direct een afspraak maken met onderstaande knop.

Keuringsarts Rijbewijs Bergen op Zoom

Adres

Rijbewijskeuring Bergen op zoom kunt u vinden aan Zuidzijde Haven 39a.

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur

Auto

De bereikbaarheid met de auto is erg goed.

Rijbewijskeuring Bergen op Zoom

Ouderen/75-plussers:

Iedere oudere Nederlander weet dat we vanaf 75 jaar een verplichte rijbewijskeuring moeten ondergaan bij het verlengen van ons rijbewijs. U dient zelf voor de juiste papieren te zorgen, voordat u een afspraak maakt met Keuringsarts Rijbewijs Bergen op Zoom. Vraag uw gezondheidsverklaring aan bij het CBR. Stuur uw ingevulde verklaring terug naar het CBR. U ontvangt een bericht incl. ZD-codes van het CBR en maak dan direct een online een afspraak met Rijbewijskeuring Bergen op Zoom.

Wanneer een medische rijbewijskeuring?

Naast onze 75-plussers, zullen ook professionele chauffeurs (vrachtwagen, bus, taxi) en personen bij wie er iets drastisch is gewijzigd in hun gezondheid, medisch gekeurd te worden bij de aanvraag, vernieuwing of verlenging van hun rijbewijs.

Ga voor uzelf na, of u gekeurd moet worden. Is het antwoord JA? Zoek dan uit welke documenten u nodig en bij welke instantie (CBR of KIWA) deze moet. Vraag de juiste papieren aan en vul ze in. Bij aanvragen bij het CBR, moet u de ingevulde verklaring terugsturen naar het CBR. Zodra u een bericht van het CBR, incl. ZD-codes ontvangt kunt u direct online een afspraak boeken bij Keuringsarts Rijbewijs Bergen op Zoom.

Onze keuringsartsen voeren een standaard medisch onderzoek uit.

Professionele chauffeurs Groot Rijbewijs:

Nederlandse vrachtwagen- (rijbewijs C) en buschauffeurs (rijbewijs D) dienen een verplichte medische keuring te ondergaan, wanneer zij hun groot rijbewijs gaan aanvragen, vernieuwen of verlengen. De volledige procedure, van het regelen van de juisten papieren tot de ontvangst van CBR-bericht (incl. codes) en de keuring, neemt nogal wat tijd in beslag. Zorg daarom dat u op tijd begint en vergeet niet om de juiste papieren mee te brengen naar uw afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Bergen op Zoom.

Taxichauffeurs:

In Nederland dient u als professioneel taxichauffeur in het bezit te zijn van een taxipas/chauffeurskaart. De KIWA geeft de taxipas/chauffeurskaart af. Een verplichte medische rijbewijskeuring is een onderdeel van de procedure bij de aanvraag of verlenging van uw taxipas. Vraag de “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aan bij de KIWA, en vul de ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in. Neem uw ingevulde verklaring mee naar uw Taxipaskeuring bij Keuringsarts Rijbewijs Bergen op Zoom.

Wat Gebeurd Er Bij Een Rijbewijskeuring?

Rijbewijskeuring Holland werkt op alle locaties met gediplomeerde en gespecialiseerde keuringsartsen voor alle soorten rijbewijzen. Uw keuringsarts zal alle mogelijke gezondheidsrisico’s in een medisch verslag vastleggen. Het medische verslag wordt vervolgens naar het CBR doorgestuurd en daar neemt men de uiteindelijke beslissing.

Uw medische verslag wordt opgesteld aan de hand van een aantal standaard onderzoeken:

Algemene medische geschiedenis;
Oogtest;
Bloeddrukmeting;
Standaard urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
Lichamelijk onderzoek, indien gewenst.

Rijbewijskeuring Bergen op Zoom
Zuidzijde Haven 39a
4611 HC Bergen op Zoom

Keuringsarts Rijbewijs Bergen op Zoom is prima bereikbaar met de auto vanuit het centrum, maar ook vanaf zowel de A4 en de A58. Er is gratis parkeren voor de deur. Verder bevindt bushalte ‘Van Konijnenburgweg’ (lijn 25) voor de deur van de Suikerfabriek en Rijbewijskeuring Bergen op Zoom.

Maak Zelf Uw Keuze In Keuringslocatie

De praktijk in de Suikerfabriek in Bergen op Zoom is onze keuringslocatie voor alle soorten rijbewijzen in Bergen op Zoom. Onze praktijk ligt vlak bij het centrum van Bergen op Zoom. Maar ook als u is een andere wijk woont, in bijvoorbeeld Zeekant, Noordgeest, Meilust of Warande, kunt u direct (op afspraak) terecht bij Keuringsarts Rijbewijs Bergen op Zoom.

Woont in de omgeving van Bergen op Zoom? Maakt u zich geen zorgen, ook u kunt direct een afspraak maken met Rijbewijskeuring Bergen op Zoom. Woont u in Sint-Maartensdijk, Tholen, Steenbergen of Hoogerheide? Regel dan direct online een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs Bergen op Zoom.

Rijbewijskeuring Holland heeft keuringslocaties in heel Nederland en al onze locaties zijn goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Kunt u geen geschikte datum vinden bij Rijbewijskeuring in Bergen op Zoom, dan kunt u ook een (online) afspraak maken bij onze keuringsarts in Amsterdam, Rotterdam, Venlo of Nijmegen. U kunt ook terecht bij onze locaties in de buurt van Bergen op Zoom in bijvoorbeeld Roosendaal, Breda of Tilburg. De keuze is aan u!

2-Wekelijkse Rijbewijskeuringen in Bergen op Zoom

Keuringsarts Rijbewijs Bergen op Zoom is om de 2 weken aanwezig voor keuringen op dinsdagen tussen 9:00 uur en 11:45 uur. Maak nu direct een afspraak voor komende dinsdag. Is er geen plek? Kunt u niet op de nog beschikbare tijdstippen? Dan kunt u ook direct een keuringsafspraak boeken op een andere datum. Wilt u liever persoonlijk, telefonisch een afspraak boeken? Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dat kan! Bel ons of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen.