085-1308791
 Keuringsarts rijbewijs Roosendaal

Rijbewijskeuring Roosendaal

U vindt ons goed toegankelijke Rijbewijs Holland kantoor in Roosendaal, aan de Laan van Brabant 30. Ons kantoor is gevestigd in het gebouw “Laan 22” en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, vanwege de ligging pal aan de rand van het centrum van Roosendaal.

U kunt in ons kantoor tweewekelijks terecht voor een rijbewijskeuring door onze Keuringsarts Rijbewijs Roosendaal. Maak nu online een afspraak en ga binnen de kortste keren weer veilig de weg op.

Maak direct een afspraak met onderstaande knop of bel naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Roosendaal

Adres

Rijbewijskeuring Roosendaal kunt u vinden aan de Laan van Brabant 30 in Roosendaal

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

Aan de voorkant van het gebouw beschikken we over eigen parkeerplaatsen. Deze zijn gereserveerd voor bezoekers. Meld u aan via de praatpaal, links van de oprit voor het gebouw. Als er geen parkeerplaatsen vrij zijn aan de voorkant, kunt u uitwijken naar (betaald) parkeren in de parkeergarage tegenover Laan22.

Auto

De bereikbaarheid met de auto is erg goed.

Rijbewijskeuring Roosendaal

75-plussers:

75-plussers moeten zich voor het verlopen van het rijbewijs, medisch laten keuren. Dit is nodig om het rijbewijs te mogen verlengen. Voor deze keuring heeft u een gezondheidsverklaring van het CBR nodig. U vraagt deze bij het CBR aan en vult deze ingevuld weer terug. Het CBR stuurt u vervolgens een brief met ZD-codes. Deze heeft u nodig voor het laten uitvoeren van een rijbewijskeuring in Roosendaal. Na ontvangst, kunt u online of telefonisch een afspraak maken met onze Keuringsarts Rijbewijs Roosendaal. Vergeet niet om de brief met ZD-codes mee te nemen naar uw rijbewijskeuring.

Wat is een medische rijbewijskeuring?

Het ondergaan van een medische rijbewijskeuring is ook voor beroepschauffeurs verplicht. Hieronder vallen vrachtwagenchauffeurs, maar ook bus- en touringcarchauffeurs. De medische rijbewijskeuring is nodig om het rijbewijs te mogen verlengen of aanvragen. Ook bij een verandering in de gezondheid, moet u een medische rijbewijskeuring ondergaan.

Voordat u de rijbewijskeuring aanvraagt, moet u bij het CBR nagaan of u een gezondheidsverklaring nodig hebt. Wanneer dit het geval is, moet u deze aanvragen en opsturen, waarna het CBR u een brief met daarin ZD-codes toestuurt. Wanneer u deze brief hebt ontvangen, kunt u gemakkelijk telefonisch of online een afspraak maken bij het kantoor van Rijbewijskeuring Holland in Roosendaal. Vergeet vooral niet om uw ZD-codes mee te nemen naar uw afspraak.

Een medische rijbewijskeuring bestaat uit een aantal algemene medische onderzoeken. Uw Keuringsarts Rijbewijs Roosendaal brengt hierbij uw gezondheidsrisico’s in kaart en stuurt een verslag over uw situatie naar het CBR. Het CBR beoordeelt vervolgens dit verslag van uw rijbewijskeuring.

Vrachtwagenchauffeurs en Groot Rijbewijs:

Houders van rijbewijs C (vrachtwagenchauffeurs) en rijbewijs D (buschauffeurs) moeten een verplichte medische rijbewijskeuring ondergaan om hun rijbewijs te verlengen of aan te vragen. Rijbewijskeuring Holland voert verschillende types rijbewijskeuringen uit, vanuit verschillende locaties door heel Nederland. Uw Keuringsarts Rijbewijs Roosendaal is gediplomeerd en gespecialiseerd, net als de rest van onze keuringsartsen. Vergeet niet om genoeg tijd in acht te nemen voor het voltooien van het rijbewijskeuringstraject. Daarom raden we u aan om het traject minstens 5 maanden voor het verlopen van uw Groot Rijbewijs op te starten.

Taxichauffeurs:

Taxichauffeurs moeten een taxipas/chauffeurspas kunnen overleggen. Deze pas moet via het KIWA worden aangevraagd. Om de pas aan te kunnen vragen, moet u een rijbewijskeuring ondergaan. Vraag hiervoor de “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aan en vul de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in. U dient uw verklaring mee te nemen naar uw rijbewijskeuring in Roosendaal.

Wat gebeurt er tijdens een rijbewijskeuring?

Bij een rijbewijskeuring voert uw Keuringsarts Rijbewijs Roosendaal een aantal algemene, medische onderzoeken uit. De arts brengt hierbij de gezondheidsrisico’s in kaart en maakt hier een verslag van op. Dit verslag wordt naar het CBR verzonden, waar uw rijbewijskeuring vervolgens beoordeeld wordt. Uw rijbewijskeuring bevat de volgende onderdelen:

  • Vragen over uw medische geschiedenis;
  • Het testen van uw ogen;
  • Het meten van uw bloeddruk;
  • Een algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
  • Indien nodig geacht een lichamelijk onderzoek.

Rijbewijskeuring Roosendaal
Laan van Brabant 30
4701 BK Roosendaal

De locatie van Rijbewijskeuring Holland in Roosendaal is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Deze locatie ligt namelijk aan de rand van het centrum en u kunt er gratis parkeren. Vanaf Station Roosendaal neemt u bus 2 en stapt u uit bij halte Roosendaal, Bergrand. Vanaf hier is het nog 7 minuten (600 meter) lopen naar de praktijkruimte. U kunt voor ons pand gratis parkeren en bereikt Rijbewijskeuring Holland in Roosendaal met de auto via de A17 en de A58.

Kies zelf uw keuringslocatie

In Roosendaal vindt u één locatie van Rijbewijskeuring Holland. Op deze locatie voeren we verschillende soorten rijbewijskeuringen uit. Deze locatie bevindt zich op een zeer centrale locatie met veel parkeerplaatsen en is makkelijk te bereiken voor inwoners van Roosendaal Centrum, De Donk, Westrand, Streefkerk en Kalsdonk, Zij kunnen hier gemakkelijk een rijbewijskeuring laten uitvoeren door onze Keuringsarts Rijbewijs Roosendaal (op afspraak) aan de Laan van Brabant 30 in Roosendaal.

Woont u niet in Roosendaal, maar in de omgeving van Roosendaal, zoals in Wouw, Essen, Rucphen of Bosschenhoofd of bent u op zoek naar een rijbewijskeuring in Bergen op Zoom, Oss, Eindhoven of Breda? Ook dan kunt u bij onze Keuringsarts Rijbewijs Roosendaal terecht.

U vindt onze kantoren in verschillende plaatsen door heel Nederland. Onze kantoren zijn centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Heeft de locatie in Roosendaal geen beschikbare data voor afspraken? Dan kunt u gemakkelijk op een andere locatie van Rijbewijskeuring Holland terecht. Maak online een afspraak in bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam, Leeuwarden of Zwolle. Gaat u liever naar een rijbewijskeuring in de buurt van Roosendaal? Dan kunt u terecht in Tilburg, Helmond, Den Bosch of Oss.

Tweewekelijks Rijbewijskeuringen in Roosendaal

U kunt om de week op woensdagen terecht bij onze Keuringsarts Rijbewijs Roosendaal van 9:00 tot 10:45. U kunt een afspraak maken op de eerstvolgende beschikbare woensdag. Is er geen plek of bent u niet beschikbaar op deze dag? Dan kunt u een afspraak boeken op een andere datum, tijd of andere locatie. Wanneer u nog vragen hebt of liever een telefonische afspraak maakt, kunt u ons bellen of uw nummer achterlaten via ons contactformulier. We bellen u zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader