Keuringslocatie

Zwolle

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in het gebouw Galilei aan de dokter Stolteweg.  U treft ons centraal in het Health & Innovation Park, net naast het Isala Zwolle Ziekenhuis. De optimale ligging zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Wij hebben hier één keer per week een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop.

Dr-Stolteweg-76

Adres

In Zwolle kunt u ons vinden in het gebouw Galilei aan de dokter Stolteweg 76-82

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

Parkeren kan aan de voorzijde van het gebouw. U kunt de slagboom passeren en uw arts zal u een uitrijkaart verstrekken zodat u na uw afspraak weer uit kunt rijden.

Auto

De bereikbaarheid met de auto is erg goed. Vanaf de Ceintuurbaan kunt u het park bereiken. Neem de afslag Isala Klinieken en u zult aan de overzijde van de hoofdingang van de Isala de weg vinden richting het Health Innovation Park. Tevens zijn er goede busverbindingen op loopafstand. Er zijn directe verbindingen die stoppen bij halte: de Isala (ziekenhuis). Vanuit hier kunt u binnen 3 minuten wandelen het Health Innovation Park bereiken.