Keuringsarts Rijbewijs Zoetermeer

Rijbewijskeuring Zoetermeer

In Zoetermeer bevindt Rijbewijskeuring Holland zich bij Fysiozoetermeer.nl, aan Broekwegzijde 173.

Deze keuringslocatie is goed bereikbaar voor iedereen die in of in de omgeving van Zoetermeer woont of werkt.

Wij hebben hier eens per twee weken een spreekuur, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop of bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Zoetermeer

Adres

Broekwegzijde 173
2725 PE Zoetermeer

Let op: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

Gratis parkeerplekken zijn ruim aanwezig in directe omgeving van het spreekuur, maar er is ook een groot parkeerterrein direct achter A.H. supermarkt

Auto

Het spreekuur is prima te bereiken met zowel de auto als het OV.


Rijbewijskeuring Zoetermeer

Ouderen/75+:

Als 75-plusser zult u verplicht een medische rijbewijskeuring moeten ondergaan wanneer u uw rijbewijs moet verlengen. U dient hiervoor een gezondheidsverklaring incl. ZD-codes mee te brengen naar uw Rijbewijskeuring. Vraag de juiste formulieren aan bij het CBR. Vul de formulieren in en wacht op een bericht van het CBR. Op het moment dat u de verklaring incl. ZD-codes van het CBR retour heeft ontvangen, kunt u direct online een afspraak boeken bij Rijbewijskeuring Zoetermeer. Vergeet niet om het bericht van het CBR mee te nemen naar uw rijbewijskeuring.

Waarom een medische keuring?

Wist u dat naast 75-plussers, uzelf mogelijk ook een verplichte medische rijbewijskeuring zult moeten ondergaan als er iets in uw gezondheidssituatie is gewijzigd. Verder dienen ook professionele chauffeurs op bepaalde momenten medisch gekeurd te worden. Bij de aanvraag, vernieuwing of verlenging van het groot rijbewijs geldt er een verplichte rijbewijskeuring.

Check of u een verplichte keuring moet ondergaan en regel, voordat u een afspraak met Rijbewijskeuring Zoetermeer maakt, dat u deze formulier in uw bezit heeft. Check op de sites van het CBR of de KIWA verplicht formulieren moet meebrengen. Is het antwoord ja? Vraag de benodigde formulieren dan aan en vul ze in. In het geval van het CBR zult u de formulieren moeten retourneren en ontvangt u vervolgens een bericht van het CBR, incl. ZD-codes. Op dat moment kunt u online uw keuringsafspraak inplannen bij Rijbewijskeuring Zoetermeer.

De keuringsarts rijbewijs Zoetermeer voert een algemeen standaard medisch onderzoek uit en legt zijn/haar bevinden vast in een medisch verslag.

Professionals met Rijbewijs C en D:

Nederlandse bus- (rijbewijs D) en vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) dienen bij de aanvraag, vernieuwing of verlenging van hun groot rijbewijs verplicht medisch gekeurd te worden. Het regelen van de juiste formulieren neemt nogal wat tijd in en het algemene advies is om deze procedure op tijd te starten (minimaal 5 maanden van tevoren). U zult zelf uw gezondheidsverklaring bij het CBR moeten organiseren. Zodra u deze retour heeft ontvangen, kunt u meteen online een afspraak met keuringsarts Rijbewijskeuring Zoetermeer maken.

Taxichauffeurs:

Taxichauffeurs in Nederland dienen een taxipas/chauffeurskaart bij zich te dragen. Het regelen van de taxipas/chauffeurskaart loopt via de KIWA. Vraag de formulieren voor “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aan bij de KIWA en vul de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in en breng deze mee naar de Taxipaskeuring van de Keuringsarts Rijbewijs Zoetermeer.

Wat Gebeurd Er Bij Een Rijbewijskeuring?

Rijbewijskeuring Holland werkt uitsluitend met gediplomeerde en gespecialiseerde keuringsartsen voor alle soorten rijbewijskeuringen. De taak van de keuringsarts is het vastleggen van mogelijke gezondheidsrisico’s in een medisch rapport. Het rapport wordt doorgestuurd naar het CBR en zij beoordelen of u nog veilig de weg op kunt.

Het medische rapport wordt opgesteld aan de hand van de volgende algemene medische onderzoeken:

Medische achtergrond bespreken;
Oogtesten;
Bloeddrukmeting;
Algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
Lichamelijk onderzoek, indien nodig geacht.

Rijbewijskeuring Zoetermeer
Broekwegzijde 173
2725 PE Zoetermeer

De locatie van Keuringsarts Rijbewijs Zoetermeer is goed bereikbaar met de auto vanaf de A12, A4 en de N206 en er ruimschoots gratis parkeren. Komt u met het openbaar vervoer? Tram 3, halte De Leyens, is de beste optie. Bushalte LangeLand Ziekenhuis (lijn 30) ligt op loopafstand van Rijbewijskeuring Zoetermeer.

U kunt zelf uw Keuringslocatie kiezen

Rijbewijskeuring Holland heeft één keuringslocatie voor alle soorten rijbewijskeuringen in Zoetermeer. Rijbewijskeuring Zoetermeer ligt in De Leyens, tegen het centrum van Zoetermeer aan. Woont u iets verder van De Leyens? In Meerzicht, Lasinghage of Benthuizen? Of in Zoeterwoude, Boskoop, Pijnacker of Zevenhuizen? Ook u kunt direct (op afspraak) terecht bij onze Keuringsarts Rijbewijs Zoetermeer.

Wij werken met keuringsartsen door heel Nederland. Kunt u geen geschikte datum in Zoetermeer vinden? Kijk dan of u op een keuringsafspraak kunt maken op één van de andere locaties van Rijbewijskeuring Holland. Maak direct online een afspraak in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Venlo of Nijmegen. Rijbewijskeuring heeft ook locaties in de buurt van Zoetermeer. Onder andere in Leidschendam, Alphen aan de Rijn en Den Haag.

2-wekelijks Rijbewijskeuringen in Zoetermeer

De Keuringsarts Rijbewijs Zoetermeer is 2-wekelijks beschikbaar voor rijbewijskeuringen op maandag tussen 14:00 en 18:00 uur. Regel meteen uw afspraak online voor komende maandag. Passen de beschikbare tijden niet? Kijk dan of u op een andere datum kunt. Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? Of wilt u liever persoonlijk telefonisch een keuringsafspraak boeken? Bel ons dan en laat uw telefoonnummer achter. Of vul ons contactformulier in. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.