Rijbewijs Keuringsarts Venlo

Rijbewijskeuring Venlo

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd aan de Kaldenkerkerweg 20.

Wij hebben hier één keer per twee weken een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt! 

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop. U kunt ook bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Venlo

Adres

In Venlo kunt u ons vinden aan de Kaldenkerkerweg 20

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt overdag parkeren in de woonwijk achter het Sablones gebouw, dit is sinds januari 2018 een blauwe zone geworden. Hier kan men met een blauwe schijf 2 uur parkeren. 

Of u kunt betaald parkeren aan de voorzijde (kaldenkerkerweg 20) van het pand (voldoende parkeer plaatsen).

Auto

Met de auto zijn wij uitstekend te bereiken. Wanneer u met de auto komt volgt u gewoon de borden met: Centraal Station. Omdat we vlakbij het treinstation zitten zijn we ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Keuringsarts Rijbewijs Venlo

75+’ers:

Wanneer u ouder dan 75 jaar bent en uw rijbewijs wilt verlengen, dan dient u verplicht een medische keuring te ondergaan. Voordat u een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Venlo kunt maken, heeft u een bericht (met ZD-code) van het CBR nodig. U dient dit zelf te regelen door een gezondheidsverklaring op te vragen bij het CBR of uw gemeente. Nadat u deze verklaring heeft ingevuld, stuurt u deze naar het CBR en u ontvangt van hen een bericht met de ZD-code. Maak een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Venlo en neem het bericht (incl. ZD-code) mee naar uw afspraak.

Groot Rijbewijs:

Wanneer u uw rijbewijs C (vrachtwagen) of rijbewijs D (autobus) wilt aanvragen of verlengen, dan is een medische rijbewijskeuring verplicht. De gecertificeerde keuringsartsen van Rijbewijskeuring Holland zijn hierin gespecialiseerd. Voorkom dat u te laat ben en maak op tijd een afspraak voor uw medische rijbewijskeuring groot rijbewijs. Wij adviseren u om deze afspraak minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te plannen.

Taxichauffeurs:

Wanneer u als taxichauffeur werkt, dan weet u dat een chauffeurskaart/taxipas verplicht is. De KIWA geeft deze uit en één van de documenten die u moet indienen is de ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’. Vul deze verklaring in bij het aanvragen of verlengen van uw chauffeurskaart en maak direct een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Venlo. Breng de ingevulde verklaring mee naar uw keuringsafspraak en stuur vervolgens de gevraagde documenten naar de KIWA.

Touringcarbestuurders:

Touringcarchauffeurs en Medibus chauffeurs dienen verplicht een medische keuring te ondergaan wanneer zij in dienst treden bij een werkgever, of wanneer zij aan de slag gaan als zelfstandig chauffeur. Daarnaast geldt er ook nog de verplichte vijfjaarlijkse rijbewijskeuring voor deze groep chauffeurs. U kunt hier direct online een afspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Venlo.

Waaruit bestaat de keuring bij de keuringsarts rijbewijs Venlo?

Het CBR heeft een medisch rapport nodig om te kunnen beoordelen of u (nog) zelfstandig uw voertuig veilig kunt besturen. Onze gecertificeerde keuringsarts rijbewijs voert de medische keuring uit namens Rijbewijskeuring Holland. De keuring is een standaard medisch onderzoek. De keuringsarts rijbewijs zal een rapportage schrijven en daarin worden o.a. risico’s vanwege gezondheidsredenen vastgelegd. De standaard rijbewijskeuring bestaat over het algemeen uit:

-Algemene achtergrond over medische geschiedenis
-Ogen testen
-Het meten van uw bloeddruk
-Algemeen urineonderzoek
-Indien nodig geacht: een lichamelijk onderzoek

Op welke locatie moet ik een afspraak maken voor mijn rijbewijskeuring?

Voor alle soorten rijbewijskeuring kunt u terecht bij onze keuringlocatie in Venlo. Er is één keuringslocatie voor alle rijbewijskeuringen in Venlo. Als u bijvoorbeeld in Blerick, Tegelen of Geloo-Belfeld woont, dan kunt u heel eenvoudig een afspraak plannen met de keuringsarts rijbewijs Venlo op onze locatie in Sablones Venlo.

Woont u in de buurt of iets verder van Venlo?

In Horst, Reuver, Sevenum, Baarlo of in Roermond? Zoekt u een rijbewijskeuringsarts in Venray, America of Swalmen? Dan kunt u eenvoudig een afspraak maken met onze keuringsarts rijbewijs Venlo.

Adres Rijbewijskeuring Venlo
Sablones Venlo
Kalderkerkerweg 20
5913 AE Venlo

Onze praktijk in Venlo is uitstekend bereikbaar met de auto vanaf de A73 richting Nijmegen/Roermond en de A67 richting Eindhoven. Het Sablones gebouw ligt direct tegenover Centraal Station Venlo en is op slechts enkele minuten loopafstand van Rijbewijskeuring Venlo.
Kies zelf de keuringslocatie van uw voorkeur:
Rijbewijskeuring Holland heeft naast de keuringslocatie in Venlo ook nog andere keuringslocaties in Limburg. Heeft u op vrijdag geen tijd dan kunt op een andere doordeweekse dag terecht bij onze keuringsartsen rijbewijs in Maastricht en Heerlen. Deze locaties zijn beiden perfect bereikbaar en er is parkeergelegenheid in de buurt. Check de beschikbaarheid en maak een reservering voor uw rijbewijskeuring bij Rijbewijskeuring Holland in Limburg.

Twee keer per maand op vrijdag rijbewijskeuringen bij Rijbewijskeuring Venlo

De keuringsarts is om de week op vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur aanwezig op onze locatie in Venlo. Heeft u haast? Check of u komende vrijdag al terecht kunt voor een afspraak met keuringsarts rijbewijs Venlo. Is er geen plek of kunt u niet op de nog beschikbare tijdstippen? Maak dan een afspraak voor een week later of op een andere locatie. U kunt ons ook bellen op 085-1308791, als u dat fijner vindt. Of laat uw telefoonnummer achter in ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk (telefonisch) contact met u op.