FAQ

Veelgestelde vragen

U kunt zeer eenvoudig, een afspraak maken op deze pagina.

Heeft u een afspraak gemaakt en moet u afzeggen? Geef dit dan tijdig aan ons door! U kunt tot 24 uur van tevoren uw afspraak afzeggen. Daarna, zijn we genoodzaakt om het volledige keuringstarief in rekening te brengen.

Ja wij werken ook met zorgdomein!

Een online communicatie systeem waarmee de keuringsarts en het CBR beveiligd en vlot informatie kunnen uitwisselen.

ZorgDomein biedt de mogelijkheid om online formulieren in te dienen. Digitaal ingevulde formulieren komen per direct binnnen bij het CBR en bij de arts. Er is hierdoor minder kans op fouten en het proces verloopt gestroomlijnder. Dit allen om u weer veilig en snel de weg op te krijgen.

U vraagt bij het CBR om een verwijzing naar een keuringsarts. Bij de verwijzing zit een ZorgDomein-Code (ZD-code). Deze code levert u aan de keuringsarts.

Momenteel specialiseren wij ons op de volgende rijbewijskeuringen:

–  Het (B/E) rijbewijs en het motorrijbewijs (A, A1, A2).

 – Rijbewijskeuring groot (C/D/E).

– Rijbewijskeuring touringcarchauffeurs (voormalige Medibuspas).

– Rijbewijskeuring Taxipas (KIWA).

Voorafgaand aan de keuring ontvangt u een factuur. Wij verzoeken u vriendelijk het betreffende bedrag voorafgaand aan de keuring over te maken.

Bij diverse verzekeraars krijgt u de keuring vergoed indien u aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg uw polis of vraag het na bij uw verzekeraar.

Dit is afhankelijk van de wachtlijsten bij het CBR. Dit is op voorhand lastig te zeggen. Neem de regie en plan een afspraak bij ons in. Dan bent u in ieder geval verzekerd van een snelle afhandeling!

Interesse?

Maak een afspraak!

Maak nu meteen een afspraak voor een rijbewijskeuring. of neem contact met ons op via het contacformulier.

Scroll naar top