085-1308791

FAQ

Veelgestelde Vragen

De planmodule voor het maken van een afspraak is hier te raadplegen. Indien dit niet lukt kunt u uw afspraak verzoek mailen naar: contact@rijbewijskeuringholland.nl of bellen met onze afsprakenlijn:  085-1308791.

U kunt uw afspraak, 24 uur voorafgaand aan uw afspraak, annuleren of verplaatsen. Dit doet u door te mailen naar: contact@rijbewijskeuringholland.nl of door te bellen met onze afsprakenlijn:  085-1308791.

Annuleringen korter dan 24 uur voorafgaand aan de afspraak zijn niet mogelijk. 

Alle artsen die keuren voor Rijbewijskeuring Holland zijn aangesloten bij ZorgDomein. Uw keuring wordt digitaal door de arts afgehandeld. Een schriftelijk keuringsverslag is ook mogelijk. Onze voorkeur is digitaal!

ZorgDomein is een online communicatie systeem waarmee de keuringsarts en het CBR beveiligd en vlot informatie kunnen uitwisselen. ZorgDomein biedt de mogelijkheid om online formulieren in te dienen. Digitaal ingevulde formulieren komen per direct binnnen bij het CBR. Hierdoor wordt de kans op het maken van fouten kleiner. Tevens verloopt het proces vlotter. 

ZD-code staat voor: “ZorgDomein-Code”. Met behulp van deze cijfer en lettercode (hoofdletter gevoelig) kan uw keuringsarts uw persoonsgebonden keuringsverslag digitaal invullen en opsturen. Aanvullende informatie over de ZD-Code kunt u hier terugvinden

U vraagt aan het CBR om een verwijzing naar een keuringsarts. Bij de verwijzing zit een ZorgDomein-Code (ZD-code). Deze code levert u aan de keuringsarts.

Momenteel specialiseren wij ons op de volgende rijbewijskeuringen:

–  Het (B/E) rijbewijs en het motorrijbewijs (A, A1, A2).

 – Rijbewijskeuring groot (C/D/E).

– Rijbewijskeuring touringcarchauffeurs (voormalige Medibuspas).

– Rijbewijskeuring Taxipas (KIWA).

-Medische keuring door internist (Enkel in Amsterdam Zuid-Oost)

Voorafgaand aan de keuring ontvangt u een factuur. Wij verzoeken u vriendelijk het betreffende bedrag voorafgaand aan de keuring over te maken.

Bij diverse verzekeraars krijgt u de keuring vergoed indien u aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg uw polis of vraag het na bij uw verzekeraar.

Dit is afhankelijk van de wachtlijsten bij het CBR. Dit is op voorhand lastig te zeggen. Neem de regie en plan een afspraak bij ons in. Dan bent u in ieder geval verzekerd van een snelle afhandeling!

Ons vaste kantoor is gevestigd aan de Overschiestraat 59 te Amsterdam

Onze rijbewijskeuring spreekuren vinden plaats op diverse locaties in heel Nederland. Druk op de locaties knop en u vindt het gehele overzicht!

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Alle onze zijn aangesloten bij een gecertificeerde ARBO dienst namelijk; Reactiva B.V.  derhalve zijn wij bevoegd om de beroepsgerelateerde keuringen te verrichten.

U kunt alle tarieven op deze pagina terug vinden.

Let op: Dit geldt alleen voor de CBR-keuring! Zonder keuringsverslagen met ZD-code(s) kan uw keuring niet ingediend worden bij het CBR. Het is mogelijk om zonder deze documentatie gekeurd te worden, echter wij adviseren u om deze documentatie paraat te hebben op het spreekuur.
Zonder ingediende gezondheidsverklaring kunt u niet gekeurd worden. Wij adviseren u om de CBR site raad te plegen
Let op! Wij verrichten enkel de medisch specialistische keuring door een internist. Het spreekuur voor deze keuring is aan de Bijlmerdreef 1169, Amsterdam. Op alle andere locaties verzorgen wij louter de basiskeuringen en beroepsgerelateerde keuringen.
Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
js_loader