085-1308791
Keuringsarts Rijbewijs Spijkenisse

Rijbewijskeuring Spijkenisse

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in de prachtige praktijklocatie van “Gezondheidscentrum de Elementen” aan de Hongerlandsedijk 1098.

Wij zijn uitstekend bereikbaar voor iederen uit Spijkenisse en omgeving. Wij hebben hier tweewekelijks een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop of bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Spijkenisse

Adres

In Spijkenisse kunt u ons vinden aan de Hongerlandsedijk 1098

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt gratis parkeren in de blauwe zone nabij het pand.

Auto

Met de auto zijn wij uitstekend te bereiken. Bekijk uw route op Google Maps.

Rijbewijskeuring Spijkenisse

75-plussers:

Als oudere, 75-plusser, weet u dat u op het moment dat u 75 jaar bent geworden, verplicht een medische keuring moet ondergaan, wanneer u uw rijbewijs wilt verlengen. U zult zelf actie moeten ondernemen en een gezondheidsverklaring moeten aanvragen bij het CBR. Vul deze in en stuur terug naar het CBR. Het CBR beoordeelt uw verklaring en kent ZD-codes toe. Zodra u een brief van het CBR heeft ontvangen, incl. de betreffende ZD-codes, kunt u een keuringsafspraak maken met Rijbewijskeuring Spijkenisse. Vergeet niet om de CBR-brief mee te brengen.

Wat is een medische rijbewijskeuring?

Een aantal groepen chauffeurs dienen periodiek medisch gekeurd te worden, wanneer zij hun rijbewijzen willen verlengen, aanvragen of vernieuwen. Over het algemeen is bekend dat dit geldt voor 75-plussers en beroepschauffeurs zoals bus-, vrachtwagen- en taxichauffeurs. Maar ook als er iets is veranderd in uw gezondheidssituatie, zult u een verplichte rijbewijskeuring moeten ondergaan.

U bent zelf verantwoordelijk voor de geldigheid van uw rijbewijs of andere documenten. Ga eerst na of u medisch gekeurd dient te worden. Als dat het geval is, ga dan na bij/naar welke instantie u de voor u geldende formulieren moet aanvragen en/of opsturen. Bijvoorbeeld het CBR of de KIWA? Bij de aanvraag via het CBR zult u de gezondheidsverklaring moeten retourneren naar het CBR. Op het moment van ontvangst van de brief van het CBR, incl. ZD-codes, kunt u online een keuringsafspraak inplannen met de keuringsarts van Rijbewijskeuring Spijkenisse.

De keuringsarts rijbewijs Spijkenisse voert een algemeen medisch onderzoek uit.

Vrachtwagen- & Buschauffeurs:

Bij de aanvraag, verlenging of vernieuwing van hun groot rijbewijs dienen vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en/of buschauffeurs (rijbewijs D) verplicht medisch gekeurd te worden. U zult zelf alle formulieren en andere zaken, zoals de rijbewijskeuring, moeten regelen. De volledige procedure neemt veel tijd in. Dus start op tijd! Het algemene advies is minimaal 5 maanden voordat uw Groot Rijbewijs verloopt/aanvraagt. Maak direct online een afspraak met Rijbewijskeuring Spijkenisse.

Taxi:

Alle taxichauffeurs dienen in het bezit te zijn van een taxipas/chauffeurskaart. De taxipas/chauffeurskaart wordt uitgegeven door de KIWA. Hier zult u dan ook de formulieren “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” moeten aanvragen. Zodra u de BCT heeft ontvangen, kunt u uw Taxipaskeuring reserveren. Vul de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in en neem deze mee naar uw afspraak met Keuringsarts Rijbewijs Spijkenisse.

Hoe Ziet Een Medische Rijbewijskeuring Eruit?

Rijbewijskeuring Holland werkt uitsluitend met gediplomeerde en gespecialiseerde keuringsartsen en zij voeren alle soorten rijbewijskeuringen uit. Tijdens de medische rijbewijskeuring noteert de keuringsarts alle mogelijke gezondheidsrisico’s in een medisch verslag. Dit verslag wordt naar het CBR gestuurd en daar wordt het beoordeeld en er wordt een beslissing genomen.

De volgende medische handelingen liggen ten grondslag aan het keuringsverslag:

Medische achtergrondinformatie;
Ogen testen (o.a. verziend- & bijziendheid, kleuren etc.);
Bloeddrukmeting;
Urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
Lichamelijk onderzoek, indien nodig geacht.

Rijbewijskeuring Spijkenisse
Hongerlandsedijk 1098
3201 LZ Spijkenisse 

Onze praktijkruimte in Spijkenisse ligt bijna tegen Rotterdam aan is uitstekend bereikbaar met de auto vanaf de A4, A15 en de A29. U kunt er ook gratis parkeren. Als u met het openbaar vervoer komt, pak dan bus 902, en stap uit bij bushalte Oude Maasweg, om de hoek van de praktijk.

Uw eigen Keuringslocatie kiezen

De praktijkruimte van Rijbewijskeuring Spijkenisse voert alle soorten rijbewijskeuringen uit. De praktijk ligt vlak bij het centrum van Spijkenisse. Maar ook als u in één van de andere wijken woont is de praktijk eenvoudig bereikbaar. Ook voor inwoners van Rotterdam Hoogvliet, Portugaal en omgeving is Rijbewijskeuring Spijkenisse dichtbij.

Ook voor mensen die iets verder van Spijkenisse wonen of werken, zoals bijvoorbeeld in Oud- of Nieuw Beijerland, Hellevoetsluis, of Barendrecht is Rijbewijskeuring Spijkenisse een prima optie. Ook u kunt terecht bij onze Keuringsarts Rijbewijs Spijkenisse aan de Hongerlandsedijk 1098 in Spijkenisse.

Rijbewijskeuring Holland heeft rijbewijskeuring praktijken door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht, en van Westland tot Nijmegen. U kunt zelf kiezen naar welke praktijk u gaat. Mocht u liever naar onze Keuringsarts Rijbewijs in Amsterdam, Groningen, Arnhem of Maastricht gaan, dan is dat geen probleem. Onze keuringsartsen keuren ook dichter bij Spijkenisse. Onder andere in Rotterdam, Dordrecht, Den Haag en Zoetermeer. U kunt direct online overal in Nederland een afspraak maken met de keuringsartsen van Rijbewijs Holland.

2-wekelijks Rijbewijskeuringen in Spijkenisse

De keuringsarts van Rijbewijskeuring Spijkenisse heeft iedere 2 weken op woensdag tussen 9:00 uur en 12:45 uur spreekuur. U kunt nu meteen een keuringsafspraak regelen voor eerstkomende woensdag . Kunt u niet op de beschikbare tijden? Kijk dan of er een andere datum is die wel uitkomt en boek uw keuringsafspraak. Wilt u nog meer weten? Of spreekt u ons liever persoonlijk? Bel ons dan even en laat uw nummer achter, of vul ons contactformulier in. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
js_loader