085-1308791
Rijbewijskeuring Oss

Keuringsarts Rijbewijs Oss

In Oss is Rijbewijskeuring Holland gevestigd in buurtcentrum de Bonte Hoef aan De Vlasakkers 9. Wij hebben hier eens per 2 weken een spreekuur, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop, of bel naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring-Oss

Adres

De Rijbewijs Keuringsarts Oss vindt u aan de Vlasakkers 9, in Oss.

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

Naast het buurcentrum kunt u gratis parkeren. Hier vindt u ook de invalidenparkeerplaatsen.

Auto

Ons spreekuur is prima te bereiken, navigeer hiervoor naar De Vlasakkers 9, Oss.

Rijbewijskeuring Oss

75-plussers:

75-plussers moeten verplicht medisch gekeurd worden, voordat ze hun rijbewijs mogen aanvragen of verlengen. Voor deze keuring heeft u een gezondheidsverklaring van het CBR nodig. Vraag deze tijdig aan. Na beoordeling stuurt het CBR u een brief met ZD-codes, die u mee moet nemen naar uw rijbewijskeuring Oss. Maak pas na ontvangst van deze brief, online een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs Oss.

Medische rijbewijskeuring:

Een rijbewijskeuring bestaat uit een algemene medische keuring, die door onze Keuringsarts Rijbewijs Oss wordt uitgevoerd. Deze arts maakt een rapport op van uw gezondheidsrisico’s en stuurt deze naar het CBR. Vervolgens beoordeelt het CBR uw rijbewijskeuring.

Vrachtwagenchauffeurs en Groot Rijbewijs:

Voor vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en buschauffeurs (rijbewijs D) is het belangrijk dat zij tijdig voordat hun rijbewijs afloopt, een verplichte rijbewijskeuring ondergaan. Dit proces moet minimaal 5 maanden voor afloop in gang worden gezet. Rijbewijskeuring Holland biedt voor deze beroepsgroepen, speciale rijbewijskeuringen aan vanuit vele locaties in Nederland, waaronder Oss en andere plaatsen in Noord-Brabant.

Taxichauffeurs:

Nederlandse taxichauffeurs moeten in het bezit zijn van een geldige taxipas of chauffeurskaart. Deze moet worden aangevraagd bij het KIWA. Om een pas te krijgen is een rijbewijskeuring nodig. Vraag hiervoor de “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aan en vul de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in. Neem deze verklaring mee naar de afspraak met uw Keuringsarts Rijbewijs Oss.

Wat gebeurt er tijdens een rijbewijskeuring?

Een rijbewijskeuring is een medische keuring met verschillende onderdelen. Aan de hand van deze rijbewijskeuring worden bepaalde gezondheidsrisico’s bekeken. De keuringsarts maakt een verslag op en stuurt deze naar het CBR. Deze beoordeelt vervolgens uw aanvraag. De rijbewijskeuring bevat de volgende onderdelen:

  • Vragen over uw medische geschiedenis;
  • Het testen van uw ogen;
  • Het meten van uw bloeddruk;
  • Een algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
  • Indien nodig geacht een lichamelijk onderzoek.

Rijbewijskeuring Oss
Vlasakkers 9
5345 BC Oss

Onze locatie in Oss heeft veel gratis parkeerplaatsen en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Oss-west is het slechts 12 minuten lopen naar deze locatie van Rijbewijskeuring Holland in Oss. Met de auto kunt u ons bereiken via de A50 en A59.

Kies zelf uw keuringslocatie

In Oss vindt u één locatie van Rijbewijskeuring Holland. Op deze locatie voeren we verschillende soorten rijbewijskeuringen uit. De locatie bevindt zich in een rustige wijk in Oss, met veel parkeergelegenheden. Inwoners van Oss Horzak, Schadewijk, KOrtvoort, Vlashoek, Ussen en Krinkelhoek kunnen gemakkelijk bij onze Keuringsarts Rijbewijs Oss terecht (op afspraak) aan de Vlasakkers in Oss.

Woont u niet in Oss, maar in de omgeving van Oss, zoals in Heesch, Nistelrode, Geffen of Schaijk? Of bent u op zoek naar een Rijbewijskeuring Den Bosch, Nijmegen of Helmond of in de omgeving van Oss? Ook dan kunt u bij onze Keuringsarts Rijbewijs Oss terecht.

U vindt Rijbewijskeuring Holland op locaties door heel Nederland. De locaties zijn goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Wanneer er geen data beschikbaar zijn in Oss, kunt u een afspraak maken op een andere datum, tijd of op een andere locatie. Ook kunt u op een van onze andere locaties terecht. Maak een online afspraak in bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of Eindhoven. Gaat u liever naar een rijbewijskeuring in de buurt van Oss? Dan kunt u terecht in Nijmegen, Den Bosch, Tilburg of Helmond.

Tweewekelijks Rijbewijskeuringen in Oss

Om de week kunt u op maandag terecht bij onze Keuringsarts Rijbewijs Oss, tussen 13:00 en 16:45. Is er geen plek of bent u niet beschikbaar op deze dag? Dan kunt u een afspraak boeken op een andere datum, tijd of andere locatie. Wanneer u nog vragen hebt of liever een telefonische afspraak maakt, kunt u ons bellen of uw nummer achterlaten via ons contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1185 beoordelingen
powered by Google
js_loader