085-1308791

Medische sportkeuring

Overzicht van deze dienst
Medische sportkeuring

U wenst een medische sportkeuring of medische verklaring?

Voor sommige sportevenementen of wedstrijden is het noodzakelijk om een medische verklaring van een dokter te hebben alvorens u mag deelnemen. Wij staan klaar om u hierbij te helpen door de benodigde keuringen uit te voeren en de vereiste documentatie te verstrekken. Indien u al documenten heeft van het evenement of de wedstrijd, kunnen wij deze voor u invullen. Medische sportkeuringen zijn essentieel om de gezondheid en veiligheid van sporters op zowel professioneel als recreatief niveau te waarborgen. Onze ervaren en deskundige artsen staan voor u klaar om u bij te staan met hun kennis en expertise. We voeren keuringen uit met behulp van beproefde methoden om zo nauwkeurige resultaten te verkrijgen. Deze resultaten worden omgezet in praktische aanbevelingen voor u als sporter, uw coach of uw arts.

Uw aanvraag wordt beoordeeld door de keuringsarts.

Als het gaat om sportkeuringen en medische gezondheidsverklaringen, is maatwerk essentieel. Bij ons begrijpen we dat elke situatie anders is en daarom bieden wij een persoonlijke benadering om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Voordat u een afspraak maakt, nemen wij de tijd om uw aanvraag zorgvuldig te beoordelen en u te voorzien van de meest geschikte diensten. Dit houdt in dat onze deskundige keuringsartsen uw document of aanvraag zullen beoordelen en een offerte opstellen op basis van de vereisten, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. We willen u erop wijzen dat indien u de offerte accepteert, wij u zullen inplannen op een spreekuur bij u in de buurt. Via deze link kunt u een vrijblijvende aanvraag indienen.

Uw medische sportkeuring afspraak bij de keuringsarts.

Medische voorgeschiedenis – 

In het kader van de keuring en de gestelde vereisten, zal de keuringsarts uw medische voorgeschiedenis bespreken.

Anamnese – De keuringsarts stelt tijdens de anamnese vragen zodat uw actuele gezondheidssituatie beoordeeld kan worden.

Lichamelijk onderzoek – De keuringsarts beoordeelt uw fysieke gesteldheid, conditie en vitale functies relevant voor de keuring.

Eindbeoordeling –  De arts bespreekt met u deresultaten, verstrekt de medische verklaring en/of vult uw in te vullen document in.

Conclusies van de sportkeuring en medische verklaring.

Na de sportkeuring nemen we de tijd om alle bevindingen samen met u door te nemen. Als de keuringsarts constateert dat u aan alle eisen voldoet, krijgt u groen licht om deel te nemen aan uw sport of evenement. Indien er echter resultaten zijn die minder positief uitvallen, bespreken we deze samen met u en lichten we toe welke gevolgen dit kan hebben. U kunt rekenen op een gedetailleerd keuringsrapport, inclusief onze bedrijfsinformatie, als bevestiging van de uitgevoerde keuring. Bovendien, mocht u behoefte hebben aan een op maat gemaakte medische gezondheidsverklaring voor een specifiek sportevenement, sport of wedstrijd, zullen we dit document voor u invullen en ondertekenen.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de keuring of medische verklaring verzorgd door Medische Keuring Holland, een divisie van Rijbewijskeuring Holland BV. De uitkomsten zijn gebaseerd op uw medische historie, anamnese en lichamelijk onderzoek, zonder extra tests zoals laboratoriumdiagnostiek, röntgendiagnostiek of ECG. De keuring verschaft een beeld van uw gezondheid en is doorgaans voldoende voor de beoogde doeleinden. Medische Keuring Holland en Rijbewijskeuring Holland BV zijn niet aansprakelijk voor schade of aansprakelijkheid die voortkomt uit de verstrekte informatie of diensten. Het gebruik van onze diensten geschiedt op eigen risico en verantwoordelijkheid van de cliënt.

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1159 beoordelingen
powered by Google
js_loader