085-1308791

Rijbewijskeuring Enschede

Pastoor Geertmanstraat 17
7535 BZ Enschede

Let op

Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Rijbewijskeuring Holland Enschede

Ontdek onze oplossingen!

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs, op goed bereikbare locaties bij u in de regio. Wij verrichten de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring Holland

Snel en deskundig, kies voor de best beoordeelde rijbewijskeuring!

  • Ervaren en deskundige artsen
  • Binnen 1 werkweek gekeurd
  • Locaties door heel Nederland
  • Zorgdomein: formulieren direct opgestuurd naar het CBR!
Maak een afspraak in Enschede

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Rijbewijskeuring Enschede

Wil je je Rijbewijs verlengen in Enschede? Maak een afspraak en kom lang aan de Pastoor Geertmanstraat 17 in Enschede.

Betrouwbare Rijbewijskeuring in Enschede

Op zoek naar een betrouwbare keuringsarts voor uw rijbewijs in Enschede? Wij bieden professionele rijbewijskeuringen aan op onze locatie aan de Pastoor Geertmanstraat 17, 7535 BZ Enschede. Of het nu gaat om het vernieuwen van uw rijbewijs of om een eerste keuring, wij staan voor u klaar.

Erkende Keuringsarts Rijbewijs Enschede

Onze ervaren keuringsartsen zijn erkend en bieden u een grondige en zorgvuldige rijbewijskeuring in Enschede. Met de online afspraakplanner kunt u gemakkelijk een geschikt tijdstip vinden voor uw keuring.

Uiteenlopende Rijbewijskeuringen

Of u nu een particulier of een professioneel chauffeur bent, wij bieden een breed scala aan rijbewijskeuringen aan. Van standaard keuringen tot aan specialistische keuringen voor vrachtwagenchauffeurs en taxichauffeurs, wij kunnen u van dienst zijn.

Rijbewijs Verlengen Enschede: Speciaal voor 75-plussers

Bent u 75 jaar of ouder en woont u in Enschede of omgeving? Dan kunt u bij ons terecht voor het verlengen van uw rijbewijs. Onze keuringsarts zal een uitgebreide medische keuring uitvoeren om uw rijvaardigheid te beoordelen.

Wat houdt de Medische Keuring in?

De rijbewijskeuring in Enschede bestaat uit verschillende onderdelen. Naast een algemene controle van uw gezondheid, zal de keuringsarts ook uw ogen controleren en eventueel aanvullende tests uitvoeren zoals een bloed- en urineonderzoek.

Locatie Rijbewijskeuring Enschede

Ons keuringscentrum is gevestigd op een goed bereikbare locatie in Enschede. Met zowel auto als openbaar vervoer zijn wij gemakkelijk te bereiken. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Plan uw Keuringsafspraak eenvoudig online in

Voor het rijbewijs verlengen in Enschede of een eerste keuring, kunt u eenvoudig online een afspraak inplannen. Ook voor vragen of extra informatie kunt u contact met ons opnemen via onze website of telefonisch.

Onze Keuringsarts Rijbewijs Enschede zorgt ervoor dat u snel en professioneel wordt gekeurd, zodat u veilig en verantwoord de weg op kunt. Plan nu uw keuringsafspraak in en zorg ervoor dat u tijdig wordt gekeurd voor het vernieuwen van uw rijbewijs.

 

Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.7
Gebaseerd op 1146 beoordelingen
powered by Google
js_loader