CBR Rijbewijs Keuring in Zuid-Holland

CBR keuringsarts in de provincie Zuid-Holland

Bepaalde groepen bestuurders moeten om hun rijbewijs te verlengen eerst een gezondheidsverklaring invullen op mijn CBR. Zodra het CBR Rotterdam uw gezondheidsverklaring heeft beoordeeld, hoort u of een medische rijbewijskeuring nodig is.
Wanneer is een gezondheidsverklaring nodig om uw rijbewijs te verlengen?

Let op! De verwerkingstijd bij het CBR is intussen opgelopen tot soms wel vier maanden. Begin daarop op tijd met deze procedure. De verwerkingstijd van het papieren formulier duurt langer als een bij het digitale formulier.

De provincie Zuid-Holland of bijvoorbeeld de gemeente Rotterdam verkopen geen gezondheidsverklaringen, deze kunt u alleen krijgen via het CBR. Een papieren gezondheidsverklaring kunt u ook bij het CBR bestellen. In enkele gemeentes kunt u deze ook krijgen aan de gemeentebalie.

Zodra u van het CBR Zuid Holland een keuringsverslag heeft ontvangen met ZD-code kunt u overal in Nederland een afspraak maken op een keuringslocatie bij u in de buurt.

De CBR keuringsarts van Rijbewijskeuring Holland heeft tweewekelijks keurdagen op locatie in onder andere Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Leidschendam, Rotterdam, Rotterdam-Zuid, Westland en Zoetermeer.

Als er vanwege medische redenen een internisten keuring nodig is, kunt u voor deze keuring in Zuid-Holland alleen in Den Haag een afspraak maken.
Bij Rijbewijskeuring Holland kunt u een afspraak maken met CBR keuringsarts voor de volgende keuringen:

  • Rijbewijskeuring voor 75 en ouder
  • Groot rijbewijs C en D (+ E)
  • Rijbewijskeuring Taxipas
  • Medische keuring A en B (+ E)
  • Rijbewijskeuring Touringcar
  • Internistenkeuring (Den Haag)

Maak nu een afspraak en kies een keuringslocatie dichtbij of op uw route, en kies het type keuring. Dit zijn de locaties in Zuid-Holland:

ZH – Alphen aan den Rijn, Pr. Marijkestraat 20
ZH – Den Haag, Platinaweg 25
ZH – Leiden, Oosterkerkstraat 1
ZH – Leidschendam, Vinkenborghlaan 37
ZH – Capelle aan den IJssel, Kanaalweg 33
ZH – Dordrecht, Vissersdijk Beneden 70
ZH – Rotterdam, Corkstraat 46
ZH – Rotterdam Zuid – Roerdomplaan 10
ZH – Westland (Monster), Kerkpad 7
ZH – Zoetermeer, Broekwegzijde 173

In de volgende stap staan alle van beschikbare tijden. Maak uw keuze en vul daarna uw persoonlijke gegevens in. Betaal met iDEAL om uw afspraak direct te bevestigen en de datum en tijd zeker te stellen.

Tijdens kantooruren kunt u ons ook bellen (tegen de gebruikelijke gesprekskosten) op 085-1308791 wanneer u nog vragen heeft, of liever belt voor het maken van een afspraak. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Provincie Zuid Holland
CBR Keuringsarts Zuid-Holland - Vul eerst uw gezondheidsverklaring in op mijn CBR. Maak daarna een afspraak met uw ZD-code.