085-1308791

🗺️ Locatie Nieuws – Amsterdam

Rijbewijskeuring Amsterdam

Bent u op zoek naar een efficiënte en betrouwbare locatie voor uw CBR Rijbewijskeuring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze praktische keuringslocatie met voldoende parkeermogelijkheden in Amsterdam , biedt u de beste medische faciliteiten voor de  rijbewijskeuring. Ons team van gekwalificeerde en BIG-geregistreerde artsen staat altijd voor u klaar om u te ondersteunen bij het verlengen of aanvragen van uw rijbewijs. U kunt erop vertrouwen dat uw rijbewijskeuring snel, nauwkeurig en professioneel wordt uitgevoerd. Bij ons ervaart u een aangename en ontspannen omgeving, waar we altijd ons uiterste best doen om u zo snel en comfortabel mogelijk door de rijbewijskeuring te helpen. Maak vandaag nog een afspraak voor uw rijbewijskeuring en ervaar het zelf.

Deze rijbewijskeuringslocatie, gespecialiseerd in medische keuringen en CBR-keuringen, is eenvoudig te bereiken voor diverse regio’s in en rond Amsterdam, zoals Nieuw-West, Stadsdeel West, Stadsdeel Zuid, Stadsdeel Centrum en Stadsdeel Zuidoost. Bovendien is deze rijbewijskeuring Amsterdam locatie goed toegankelijk voor omliggende plaatsen, waaronder Amstelveen, Diemen, Watergraafsmeer, Weesp, Muiden en Zwanenburg. 

IJsbaanpad 9

1076 CV Amsterdam

Aanbevolen artikelen
Disclaimer: Er wordt uiterste zorg gedragen ten aanzien van de juistheid van de artikelen, maar de website kan niet garanderen dat de informatie altijd volledig en accuraat is. Bovendien wordt aan de lezer aangeraden om de informatie te verifiëren en eigen bronnen te raadplegen of maak een afspraak met de keuringsarts voordat er actie wordt ondernomen op basis van de informatie die op de website wordt verstrekt. Derhalve benadrukken we dat de informatie alleen ter referentie is en niet bedoeld is ter vervanging van professioneel medisch advies of rijbewijskeuring. Daarnaast benadrukken we ook dat de verantwoordelijkheid voor het nemen van medische beslissingen bij de lezer ligt en niet bij de auteur of de website. Ten slotte, als er fouten of onjuistheden worden gevonden in de informatie, wordt de lezer aangemoedigd om contact op te nemen met de website of de redactie om deze te corrigeren.
Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.8
Gebaseerd op 1086 beoordelingen
powered by Google
js_loader