085-1308791

🗺️ Locatie Nieuws – Deventer

Rijbewijskeuring Deventer

Locatie Nieuws - Deventer

Zoekt u een locatie om een medische keuring te ondergaan voor het aanvragen of verlengen van uw rijbewijs?
Kies dan voor ons keuringscentrum in Deventer. Onze praktische locatie biedt u de beste faciliteiten en een team van gekwalificeerde en BIG-geregistreerde artsen. Bij ons is de rijbewijskeuring betaalbaar. U kunt bij ons terecht vanaf elke leeftijd. Wij helpen jong en oud bij het verlengen of aanvragen van het rijbewijs. Ook bij het vermoeden op een verminderde rijvaardigheid kunt u bij ons terecht. Wij werken nauw samen met diverse experts t.a.v. de rijveiligheid en bieden u een deugdelijke medische keuring voor uw rijbewijs. Vraag gerust het rijbewijskeuring formulier aan en laat u ondersteunen door onze deskundigen. Als er specifieke medische omstandigheden zijn of wanneer de wet het vereist, kan de rijbewijskeuring verplicht zijn, maar bij ons zult u het ervaren als een prettige en ontspannen ervaring.
Maak vandaag nog uw afspraak!

De locatie voor rijbewijskeuringen is uitstekend toegankelijk voor mensen uit Bathmen, Olst, Diepenveen, Gorssel, Wilp, Eefde, Voorst, Raalte, Wijhe en Zwolle. Hier kunt u terecht voor uw medische CBR-keuring. Na het indienen van uw gezondheidsverklaring kunt u op deze locatie een afspraak maken voor de keuring door een keuringsarts ten behoeve van het CBR.

Zutphenselaan 18

7411 AC Deventer

Aanbevolen artikelen
Disclaimer: Er wordt uiterste zorg gedragen ten aanzien van de juistheid van de artikelen, maar de website kan niet garanderen dat de informatie altijd volledig en accuraat is. Bovendien wordt aan de lezer aangeraden om de informatie te verifiëren en eigen bronnen te raadplegen of maak een afspraak met de keuringsarts voordat er actie wordt ondernomen op basis van de informatie die op de website wordt verstrekt. Derhalve benadrukken we dat de informatie alleen ter referentie is en niet bedoeld is ter vervanging van professioneel medisch advies of rijbewijskeuring. Daarnaast benadrukken we ook dat de verantwoordelijkheid voor het nemen van medische beslissingen bij de lezer ligt en niet bij de auteur of de website. Ten slotte, als er fouten of onjuistheden worden gevonden in de informatie, wordt de lezer aangemoedigd om contact op te nemen met de website of de redactie om deze te corrigeren.
Rijbewijskeuring Holland B.V.
4.8
Gebaseerd op 1086 beoordelingen
powered by Google
js_loader