Keuringsarts rijbewijs Huizen

Rijbewijskeuring Huizen

Rijbewijskeuring Huizen

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in het Business Centrum Huizen.

Wij hebben hier één keer per twee weken een keuringsmoment, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop.

Keuringsarts Rijbewijs Huizen

Adres

Rijbewijskeuring Huizen kunt u vinden aan de Huizermaatweg 31 in Huizen

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

Met de auto zijn wij uitstekend te bereiken. U kunt gratis parkeren op eigen terrein.

Auto

Met de auto zijn wij uitstekend te bereiken.

Rijbewijskeuring Huizen

75-plussers:

Om als 75-plusser een rijbewijs aan te vragen of te verlengen, moet u een medische rijbewijskeuring ondergaan. Voordat u een afspraak voor een keuring kunt maken, heeft u een gezondheidsverklaring van het CBR nodig. Deze vraagt u bij het CBR aan en stuurt u terug naar het CBR, die uw aanvraag vervolgens behandelt. Na goedkeuring, krijgt u van het CBR een brief toegestuurd met daarin ZD-codes. Deze heeft u nodig voor uw rijbewijskeuring bij onze Keuringsarts Rijbewijs Huizen. U kunt online of telefonisch een afspraak met ons maken. Vergeet u niet om uw ZD-codes mee te nemen naar uw rijbewijskeuring.

Wat is een medische rijbewijskeuring?

Voordat u een afspraak maakt voor een rijbewijskeuring, moet u informeren bij het CBR naar of u een gezondheidsverklaring nodig hebt. Is dit het geval? Dan moet u deze bij het CBR aanvragen en daar laten beoordelen. Vervolgens krijgt u van het CBR een brief met ZD-codes toegestuurd. Nadat u deze brief heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken bij onze Keuringsarts Rijbewijs Huizen. Neem uw ZD-codes mee naar uw afspraak.

Een medische rijbewijskeuring omvat een reeks algemene medische onderzoeken, waarbij uw gezondheidssituatie in kaart wordt gebracht. De onderzoeken worden uitgevoerd door onze Keuringsarts Rijbewijs Huizen. De arts maakt een verslag op en stuurt deze naar het CBR, waar vervolgens uw rijbewijskeuring wordt beoordeeld.

Vrachtwagenchauffeurs en Groot Rijbewijs:

Beroepschauffeurs zoals vrachtwagen- touringcar- en buschauffeurs, moeten een medische rijbewijskeuring afronden, om een rijbewijs aan te vragen of te verlengen. Verandert er iets in uw gezondheidssituatie en bent u beroepschauffeur? Dan moet u tevens een rijbewijskeuring ondergaan.

Vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en buschauffeurs (rijbewijs D), moeten een verplichte medische keuring afronden, voordat zij hun rijbewijs mogen aanvragen of verlengen. Rijbewijskeuring Holland verzorgt verschillende soorten medische rijbewijskeuringen, waaronder die voor beroepschauffeurs. U vindt ons op verschillende locaties in Nederland. We werken alleen met gespecialiseerde en gediplomeerde keuringsartsen, waaronder uw Keuringsarts Rijbewijs Huizen. Het is belangrijk dat u het traject op tijd opstart. We raden hiervoor minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw Groot Rijbewijs aan.

Taxichauffeurs:

Taxichauffeurs hebben een taxipas/chauffeurspas nodig, die ze moeten aanvragen bij het KIWA. Hiervoor is een rijbewijskeuring benodigd. Vraag voor uw rijbewijskeuring de “chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi (BCT)” aan en vul de bijgesloten ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ in. U dient uw verklaring mee te nemen naar uw rijbewijskeuring in Huizen.

Wat gebeurt er tijdens een rijbewijskeuring?

Onze Keuringsarts Rijbewijs Huizen, zal tijdens uw medische rijbewijskeuring verschillende, algemene onderzoeken uitvoeren. De arts maakt hiervan een verslag en stuurt deze naar het CBR. Hier wordt uw rijbewijskeuring beoordeeld. Uw rijbewijskeuring bevat de volgende onderdelen:

  • Vragen over uw medische geschiedenis;
  • Het testen van uw ogen;
  • Het meten van uw bloeddruk;
  • Een algemeen urineonderzoek (o.a. glucose, eiwit);
  • Indien nodig geacht een lichamelijk onderzoek.

Rijbewijskeuring Huizen
Huizermaatweg 31
1273 NA Huizen

Rijbewijskeuring Holland in Huizen is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U vindt ons net buiten het centrum en u kunt gratis parkeren op ons terrein. Ons kantoor is bereikbaar met de bussen 108, 200 en 320. Vanaf de bushalte is het nog 4 minuten lopen naar Rijbewijskeuring Holland in Huizen. Met de auto kunt u ons bereiken via de A1 en de A27. U kunt bij ons gratis parkeren.

Kies zelf uw keuringslocatie

Wie beschikken over één praktijkruimte van Rijbewijskeuring Holland in Huizen. We voeren hier verschillende soorten rijbewijskeuringen uit. Ons kantoor bevindt zich net buiten het centrum en is makkelijk te bereiken voor inwoners van Huizen Centrum, Huizermaat, Stad en Lande en Bovenmaat. Wanneer u uit deze wijken komt, kunt u zeer gemakkelijk een rijbewijskeuring laten uitvoeren door onze Keuringsarts Rijbewijs Huizen (op afspraak) aan de Huizermaatweg 31 in Business Centrum Huizen.

Komt u niet uit Huizen, maar uit de omgeving van Huizen, zoals uit Bussum, Laren, Eemnes of Blaricum of bent u op zoek naar een rijbewijskeuring in Hilversum, Alkmaar, Amsterdam of Haarlem? Ook dan plant u gemakkelijk een afspraak met onze Keuringsarts Rijbewijs Huizen.

De praktijkruimtes van Rijbewijs Holland, zijn in heel Nederland te vinden. Ze zijn centraal gelegen en beschikken meestal over (gratis) parkeerplaatsen. Is uw locatie in Huizen op dit moment niet beschikbaar voor het maken van een afspraak? Dan kunt u bij één van de vele andere kantoren van Rijbewijs Holland terecht. U kunt online of telefonisch een afspraak maken in bijvoorbeeld Rotterdam, Zwolle, Capelle aan den IJssel of Leiden. Gaat u liever naar een rijbewijskeuring in de buurt van Huizen? Dan kunt u terecht in Purmerend, Zaandam, Hoofddorp of Amstelveen.

Tweewekelijks Rijbewijskeuringen in Huizen

U kunt eens in de twee weken op woensdag terecht bij onze Keuringsarts Rijbewijs Huizen van 9:15 tot 12:45 of van 14:45 tot 17:15. Dit verschilt per datum. U kunt een afspraak maken op de eerstvolgende beschikbare woensdag. Is er geen plek of bent u niet beschikbaar op deze dag? Dan kunt u een afspraak maken op een andere datum, tijd of andere locatie. Wanneer u nog vragen hebt of liever een telefonische afspraak maakt, kunt u ons bellen of uw nummer achterlaten via ons contactformulier. We bellen u zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak.