Eenvoudig geregeld

Stappenplan

Wanneer moet u gekeurd worden?

Bij het verlengen van uw rijbewijs vraagt het CBR een medische keuring indien:

  1.  U ouder dan 75 bent (Elke 5 jaar een seniorenkeuring).
  2.  U jonger dan 75 bent maar toch gekeurd moet worden naar aanleiding van de gezondheidsverklaring.
  3.  U een keuring dient te ondergaan omdat vanwege uw beroep  (Rijbewijskeuring groot (C/D/E), Rijbewijskeuring touringcarchauffeurs, Rijbewijskeuring Taxipas (KIWA).

Voor de keuring.

#1

Vul eerst de gezondheidsverklaring van het CBR in op mijncbr.nl. Na het indienen van de Gezondheidsverklaring, krijgt u een verwijsbrief van het CBR. Hierin staat welke informatie het CBR van ons nodig heeft om uw rijgeschiktheid te kunnen bepalen. In de brief staan één of meerdere ZD-codes. De ZD-code is gelinkt aan het formulier dat de arts moet invullen.

#2

Maak vervolgens een afspraak bij Rijbewijskeuring Holland. Dit kan door middel van het contactformulier op de website of door ons te bellen op 085-1308791.

De keuring.

#3

U treft voorafgaande aan de keuring de volgende voorbereiding.

#4

De arts neemt de formulieren met u door, stelt medische vragen en verricht medisch onderzoek. Dit zal ongeveer 15 minuten duren.

Na de keuring

#5

De digitale formulieren* worden door de arts verstuurd middels Zorgdomein.

#6

Naar aanleiding van de keuring neemt het CBR contact met u op voor de vervolgstappen.

*Indien de communicatie via ZorgDomein verloopt, worden de formulieren direct verzonden. Indien u gebruik maakt van de fysieke formulieren dan krijgt u de formulieren ingevuld terug van de arts en kunt u de formulieren op de post doen. Wij raden ZorgDomein aan.

Interesse?

Maak een afspraak!

Maak nu meteen een afspraak voor een rijbewijskeuring. Dat kan telefonisch op 085 – 1308791 (gebruikelijke belkosten) of met het formulier op de contactpagina.

Scroll naar top