Keuringsarts Heerlen

Rijbewijkeuring Heerlen

In Heerlen is Rijbewijskeuring Holland gevestigd in het Gemeenschapshuis Heksenberg. Wij hebben hier eens per twee weken een spreekuur, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt een afspraak maken met onderstaande knop. Of direct bellen naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Keuringsarts Heerlen

Adres

In Heerlen kunt u ons vinden aan de Hei Grindelweg 84

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

U kunt voor de deur gratis parkeren

Auto

Onze praktijkruimte in Heerlen is uitstekend te bereiken met de auto. Klik op de onderstaande knop voor de routebeschrijving

Rijbewijskeuring Heerlen

75-Plussers:

Bent u 75 jaar of ouder? Dan is een rijbewijskeuring verplicht, wanneer u uw rijbewijs wilt verlengen. Voordat u een afspraak kunt maken met een keuringsarts rijbewijs Heerlen dient u een gezondheidsverklaring in te vullen en naar het CBR te sturen. Na ontvangst van het verslag (inclusief ZD codes) van het CBR, kunt u een afspraak met de keuringsarts rijbewijs Heerlen maken. Breng het verslag mee naar uw medische keuring.

Chauffeurs met Groot Rijbewijs:

Bent u vrachtwagen- of buschauffeur en wilt u uw rijbewijs C (vrachtwagen) of D (autobus) aanvragen of verlengen, dan is een medische rijbewijskeuring verplicht. Wij bij Rijbewijskeuring Holland zijn specialisten in dit soort keuringen en wij werken met gekwalificeerde rijbewijskeuring artsen. Zorg dat u uw medische keuring op tijd aanvraagt. Ons advies is minimaal 5 maanden voordat uw groot rijbewijs verloopt.

Taxichauffeurs:

Taxichauffeurs dienen in het bezit te zijn van een chauffeurskaart. De KIWA geeft de chauffeurskaart taxi oftewel taxipas uit. Maak een afspraak met onze keuringsarts Rijbewijskeuring Heerlen en neem het ingevulde formulier ‘geneeskundige verklaring taxichauffeur’ mee naar de rijbewijskeuring.

Chauffeurs Touringcar (medibus):

Touringcarchauffeurs dienen iedere vijf jaar een verplichte medische rijbewijskeuring te ondergaan. Dit geldt voor zowel zelfstandig touringcarchauffeurs als chauffeurs die onder de CAO Besloten Busvervoer vallen. Als u in dienst treedt of op het moment dat u (zelfstandig) als touringcarchauffeur aan de slag gaat, is deze medische rijbewijskeuring is verplicht. Maak een afspraak met onze keuringsarts rijbewijs Heerlen.

Wat er gebeurt er bij de keuringsarts Rijbewijs Heerlen?

De keuringsarts rijbewijs Heerlen voert een medische rijbewijskeuring uit. Het CBR wil kunnen beoordelen of u in staat bent om zelfstandig en veilig een voertuig te besturen. De keuringsarts Rijbewijskeuring Holland zal aan de hand van het medische onderzoek een verslag opmaken en mogelijke risico’s met betrekking tot uw gezondheid vastleggen. De medische keuring rijbewijs bestaat uit de volgende onderdelen:

* Algemene medische voorgeschiedenis
* Oogtesten
* Bloeddrukmeting
* Urineonderzoek
* Indien nodig: een Lichamelijk onderzoek

Bij Welke Keuringslocatie Moet Ik Een Afspraak Maken?

Alle rijbewijskeuringen vinden op één locatie van Rijbewijskeuring Holland in Heerlen plaats. Inwoners van Heerlen maar ook van buurgemeenten zoals bijvoorbeeld Hoensbroek, Simpelveld of Landgraaf, kunnen direct een afspraak maken bij Rijbewijskeuring Holland op onze Heerlense locatie bij het Gemeenschapshuis Heksenberg

Adres Rijbewijskeuring Heerlen
Gemeenschapshuis Heksenberg
Hei Grindelweg 84
6414 BT Heerlen

Kies de locatie die het beste bij u past:

Naast de locatie in Heerlen kunt u ook terecht bij de andere locaties van Rijbewijskeuring Holland in Noord en Zuid Limburg. Wanneer u niet op dinsdag in Heerlen kunt, dan zijn er andere opties op andere dagen op onze keuringslocaties in Sittard en Venlo.

Maak een afspraak op donderdag bij Rijbewijskeuring Heerlen

Maak online een afspraak voor uw medische keuring met de Keuringsarts Rijbewijs Heerlen. Rijbewijskeuring Heerlen is aanwezig op afwisselend op de donderdagen tussen 9:00 uur en 13:00 uur. LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren. Zoek hier een geschikte datum en tijdstip en reserveer uw medische keuring. Als u nog vragen heeft, kijk dan eerst op onze Service- & Contactpagina of wanneer u liever telefonisch een afspraak wilt maken, dan kunt ons bellen. Wij nemen zo snel mogelijk (telefonisch) contact met u op.