Keuringsarts Rijbewijs Goor

Rijbewijskeuring Goor

Rijbewijskeuring Holland is gevestigd in Goor aan de
Oude Haaksbergerweg 127 in hetzelfde gebouw als CoronaReistesten.nl. Wij hebben hier wekelijks een spreekuur, zo bent u snel aan de beurt!

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop. Daarnaast kunt u direct bellen naar 085-1308791. Dit is een algemeen afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Keuringsarts

Adres

In Goor kunt u ons vinden aan de Oude Haaksbergerweg 127.

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

Er zijn voldoende privé parkeerplekken voor onze deur waar u gratis kan parkeren.

Auto

Onze praktijkruimte in Goor is makkelijk te bereiken met de auto.

Rijbewijskeuring Goor

75-plussers:

Wanneer u boven de 75 bent dient u een medische keuring te ondergaan bij het verlengen van uw rijbewijs. U dient voor deze rijbewijskeuring een brief van het CBR inclusief ZD-code bij u te hebben. Daarvoor dient u een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR (of uw gemeente). Vul deze in en stuur de verklaring naar het CBR. Zodra u een bericht van het CBR (incl. ZD-code) heeft ontvangen, kunt u direct online een afspraak met de keuringsarts Rijbewijs Goor maken.

Chauffeurs met rijbewijs C en/of D:

Vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C) en/of chauffeurs van bussen (rijbewijs D), die hun groot rijbewijs willen aanvragen of verlengen, dienen een verplichte medische rijbewijskeuring te ondergaan. De keuringsartsen van Rijbewijs Holland zijn gediplomeerde en gespecialiseerde artsen. Het is verstandig als u de rijbewijskeuring groot rijbewijs op tijd aanvraagt. Het advies is om dit minimaal 5 maanden voor het verlopen van uw groot rijbewijs te regelen.

Taxipas:

Alle taxichauffeurs in Nederland dienen een chauffeurskaart voor de boordcomputer (taxipas of BCT) bij zich te dragen. De KIWA is de instantie die deze taxipas verstrekt. Wanneer u een taxipas aanvraagt of wilt verlengen dient u vooraf een medische rijbewijskeuring te ondergaan. Hiervoor kunt u uiteraard terecht bij de keuringsarts rijbewijs Goor. Maak direct online een afspraak en zorg dat u de ingevulde gezondheidsverklaring meeneemt naar uw rijbewijskeuring chauffeurskaart.

Chauffeurs van touringcar en/of medibus:

Als u aan het werk gaat als touringcar/medibus-chauffeur dient u bij het in dienst treden, of als u zelfstandig gaat opereren, een verplichte medische rijbewijskeuring te ondergaan. Ook geldt voor touringcar/medibus-chauffeurs een verplichte vijfjaarlijkse rijbewijskeuring. U kunt direct online een afspraak maken voor uw medische rijbewijskeuring Taxi met onze Keuringsarts Rijbewijs Goor.

De medische keuring? Wat gebeurt er dan?

Voor het CBR is het van belang om te weten of u, als bestuurder van een voertuig op de openbare weg, dat nog zelfstandig en op veilige wijze kunt. Daarvoor hebben zij een onafhankelijk medisch rapport nodig. U kunt hiervoor terecht bij onze Keuringsarts Rijbewijs Goor. De keuringsarts legt de resultaten en observaties van de verschillende onderzoeken vast in een medisch rapport voor het CBR. Deze standaard rijbewijskeuring bestaat over het algemeen uit:

  • Uw medische historie
  • Ogen en zicht testen
  • Bloeddruk opmeten
  • Urineonderzoek

Eventueel ook algemeen lichamelijk onderzoek

Naar welke keuringslocatie moet ik voor mijn Rijbewijskeuring?

U kunt bij Rijbewijskeuring Holland terecht voor alle soorten rijbewijskeuringen op onze keuringslocatie in Goor. 

Rijbewijskeuring Goor
Haaksbergerweg 127 

Kies zelf de keuringslocatie die u het beste uitkomt

Rijbewijskeuring Goor is beschikbaar op verschillende plekken in Noord Holland. Check de data en maak een afspraak!

Rijbewijskeuring Goor: maak een afspraak

Regel direct online een afspraak met de Keuringsarts Rijbewijs Goor. Kijk of u komende week nog een afspraak kunt maken bij Rijbewijskeuring Holland. Is er geen plek of kunt u niet op de nog beschikbare tijden? Maak dan een afspraak op een later moment. Mocht u nog vragen hebben, of maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ons ook bellen. Of laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.