CBR Keuring Rijbewijs Gelderland

CBR keuringsarts in provincie Gelderland

Voor het verlengen van een rijbewijs is voor sommige bestuurders een gezondheidsverklaring nodig voor de aanvraag. Als de gezondheidsverklaring is verwerkt, hoort u of een medische rijbewijskeuring nodig is.

Een gezondheidsverklaring en medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is vereist bij:

• Een medische beperking
• Verlenging rijbewijs voor 75 plussers
• Verlenging rijbewijs voor vrachtwagen, bus of taxi

Let op! De verwerkingstijd bij het CBR is intussen opgelopen tot wel vier maanden. Vul daarom op tijd uw gezondheidsverklaring in.
De CBR gezondheidsverklaring kunt u online kopen en invullen bij het CBR. De provincie Gelderland verstrekt geen papieren versie, maar deze kunt u wel krijgen bij de CBR examencentrum in Arnhem en soms op het gemeentehuis.

Arnhem:

De gemeente Arhem verkoopt zelf geen gezondheidsverklaringen, vraag deze aan bij CBR Arnhem of via mijn.cbr.nl
Hazenkamp 10, 6836BA Arnhem
Tel: 088 227 77 00

Bij het CBR Arnhem aan de Hazenkamp 10 kunt u indien gewenst een papieren gezondheidsverklaring kopen. Deze kunt u ook online bestellen op de website van het CBR.

Ede:

Bij de gemeente Ede kunt u een gezondheidsverklaring kopen aan de balie Publiekszaken in het gemeentehuis op het raadhuisplein 3 in Ede.

Nijmegen:

De gemeente Nijmegen verkoopt geen papieren gezondheidsverklaringen en verwijst naar de website van het CBR. Mensen die het lastig vinden om online een gezondheidsverklaring aan te vragen, kunnen bellen met het CBR op 088 – 2277700 of hulp vragen bij één van de Stips in Nijmegen. Voor meer informatie hierover kunt u ook bellen met de stiplijn: 024-3502000.

Keuringsverslag met ZD code

Zodra u van het CBR in Arnhem een keuringsverslag heeft ontvangen met ZD-code kunt u in Gelderland een afspraak maken. Op dit moment zijn er drie keuringslocaties. In Arnhem, Ede en Nijmegen, waar u tweewekelijks een afspraak kunt inplannen met de CBR keuringsarts.
Bij Rijbewijskeuring Holland kunt u een afspraak maken met rijbewijskeuringsarts voor de volgende keuringen:

• Rijbewijskeuring 75 plussers
• Vrachtwagen Rijbewijskeuring
• Rijbewijskeuring Taxipas
• Rijbewijskeuring Touringcarchauffeurs
• Medische rijbewijskeuring
• Medische rijbewijskeuring door Internist*

Maak direct online een afspraak op een van onze locaties

 

*Als u vanwege medische redenen een internisten keuring nodig heeft, kunt u voor deze keuring alleen een afspraak maken in Alkmaar, Amstelveen en Den Haag. Dit type keuring is nog niet beschikbaar in Gelderland.

Kies een beschikbare tijd uit de lijst. Vul uw persoonlijke gegevens in en betaal met iDEAL om de afspraak direct te bevestigen. U ontvangt per email de afspraak details.

Op werkdagen kunt u ons ook bellen op 085-1308791 wanneer u liever per telefoon een afspraak maakt, of als er nog vragen zijn. Dit is een algemeen afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

provincie gelderland gezondheidsverklaring
CBR Gezondheidsverklaring Arnhem - Ede - Nijmegen (provincie Gelderland). Maak hier een afspraak met ZD-code bij de hand.