Keuringsarts Rijbewijs Amsterdam Nieuw-West

Rijbewijskeuring Amsterdam Nieuw-West

In Amsterdam is Rijbewijskeuring Holland gevestigd aan de Burgemeester Vening Meineszlaan 44.  

U kunt direct een afspraak maken met onderstaande knop, of bel naar 085-1308791. Dit is het algemene afspraaknummer, er kan namelijk niet naar de specifieke locaties gebeld worden om een afspraak te maken.

Rijbewijskeuring Amsterdam Nieuw-West

Adres

In Amsterdam kunt u ons vinden aan de Burgemeester Vening Meineszlaan 44, 1063 BD Amsterdam

LET OP: Zonder een afspraak kunt u het spreekuur NIET bezoeken. Daarnaast zijn wij NIET aanwezig buiten de geplande spreekuren.

Parkeren

Gratis parkeren aan de weg (blauwe zone tot 2 uur gratis parkeren)

Auto

Onze praktijkruimte in Amsterdam Nieuw-West is uitstekend te bereiken met de auto.

Rijbewijskeuring Amsterdam Nieuw-West

Moet uw rijbewijs verlengd worden, maar bent u inmiddels al 75+? Of wilt u een groot rijbewijs of chauffeurskaart aanvragen of verlengen? Dan is een medische keuring verplicht. Wacht hier niet te lang mee, vooral als het gaat om het verlengen van een rijbewijs. Doet u het last-minute, dan kan dit betekenen dat uw rijbewijs ondertussen verloopt en u de weg niet op mag. Regel een medische keuring daarom tijdig. Voor een rijbewijskeuring bent u bij Rijbewijskeuring Holland aan het juiste adres. Maak een afspraak bij onze praktijk in Amsterdam Nieuw-West. 

Onze praktijk in Amsterdam Nieuw-West

Woont u in Amsterdam Nieuw-West of omgeving? Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties, waaronder Amsterdam Nieuw-West. Onze praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Vening Meineszlaan 44. 
 
Komen de beschikbare dagen/tijden voor de praktijk in Nieuw-West u niet goed uit? Niet getreurd, u heeft nog genoeg andere mogelijkheden om snel een medische keuring te laten uitvoeren. Zo vindt u door heel het land nog meer keuringslocaties. Check de bereikbaarheid bij bijvoorbeeld locaties als Amsterdam-Noord, Amsterdam Oost, Amstelveen of Diemen. We zijn actief in de volgende provincies: Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Limburg. Keuze genoeg voor alternatieve keuringslocaties dus!
 
 

De rijbewijskeuringen van Rijbewijskeuring Holland

Onze deskundige keuringsartsen voeren bij u een standaard medisch onderzoek uit en leggen eventuele gezondheidsrisico’s vast in een medisch dossier. U bent bij ons welkom voor de volgende keuringen:

Rijbewijskeuring 75+

Medische keuring Rijbewijs

Medische keuring Groot rijbewijs

Taxipaskeuring

Touringcarchauffeurs Keuring

Internistenkeuring

Maak een afspraak met onze keuringsarts in Amsterdam Nieuw-West

Weet u dat u binnenkort een medische keuring moet laten doen? Dan kunt u dit maar beter snel achter de rug hebben, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Onze ervaren keuringsartsen staan altijd voor u klaar en begeleiden u van A tot Z. Een afspraak maken bij ons bureau rijbewijskeuringen in Amsterdam Nieuw-West is heel eenvoudig. U doet dit door op de onderstaande knop te drukken, ons contactformulier in te vullen of te bellen naar het volgende nummer 085 – 1308791. Ook voor vragen staan we altijd voor u klaar, dus schroom vooral niet om contact op te nemen.